Weblog van: Natasja Kuipers

Natasja Kuipers (Waterman, 1970) is astrologe en geeft consulten in Alkmaar en Haarlem. Ze schrijft horoscopen voor diverse tijdschriften, onder andere voor Marie Claire, en heeft voor RTL diverse programma's over gezondheid en spiritualiteit gepresenteerd. Verder organiseert ze astrologieweekenden, cursussen en workshops, zowel voor bedrijven als particulieren. "Mijn passie is mensen inzicht geven door middel van de astrologie, een geweldig instrument waar je vele kanten mee op kunt en dat blijft verbazen en boeien. Een beter 'bewijs' voor verbondheid met het grotere geheel is er niet." Voor Rishis zal Natasja verschillende consulten en workshops aanbieden.
Is momenteel vooral bezig met: ontwikkeling van diverse inzichtkaarten en boeken op het gebied van de astrologie.

Mijn website: www.natasjakuipers.nl

Rock Werchter 2008

Toegevoegd op 06-07-2008 om 17:12

Eenheid voelen? Probeer muziek.

Afgelopen dagen waanzinnig genoten van het Rock Werchter Festival in België. Ik heb het eigenlijk niet zo op mensenmassa's (80.000 bezoekers!) maar toch is het wel interessant om te zien wat zo veel mensen met je doen en hoe je je beweegt hiertussen. Het kan twee kanten opgaan, tenminste bij mij werkt dat vaak zo. Of: je voelt je niet 'passen' bij de groep en ervaart jezelf als 'anders'. Je kunt je niet indentificeren met de mensen om je heen. Of: je bent jezelf en kunt tegelijkertijd met de sfeer en de mensen meegaan.

Ik had zo'n ervaring tijdens het optreden van The Verve met het nummer 'Bittersweet Symphonie'. Sowieso al een nummer om van in trance te raken. Ik concentreerde me op de muziek en bleef daardoor dicht bij mezelf. Na een tijdje voelde ik me een met de mensen, de muziek en eigenlijk alles om me heen. Een vreemde paradox: door je aandacht naar binnen te richten, ontstaat een beweging naar buiten toe. Voor mij een bevestiging van wat ik al wist: eenheid onstaat vanuit bewustzijn en niet vanuit ratio of je verstand. Op naar het volgende concert!

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville