Hans de Waard

Jassentechniek is een effectieve professionele behandelingsmethode die je in staat stelt in één keer een enorme hoeveelheid ballast, zoals angsten, negatieve overtuigingen, patronen  los te laten. De Jassentechniek is in 2002 door Hans de Waard ontwikkeld.

Voor mensen die futloos zijn, of het gevoel hebben niet vooruit te komen en vastzitten in werk of relatie. Voor diegene die het gevoel heeft in cirkeltjes te draaien, tegen de stroom in zwemt en inzicht wil krijgen. Voor mensen die last hebben van negatieve energieën. Voor iedereen die het gevoel heeft dat zij weerstand bieden aan hun eigen leven of dat anderen hun leven negatief beïnvloeden. Voor die mensen die snel en effectief los willen laten en nu eindelijk eens datgene willen doen wat idealiter bij hem of haar past.

Wat doet het met je?
Je wordt als het ware op fysiek, emotioneel en mentaal niveau gereinigd. Hierdoor voel je je fit, vrolijk, helder en heb je meer geloof en vertrouwen in de breedste zin van het woord. Zonder ballast weet je beter wie je bent, wat bij je past en wat je daadwerkelijk voedt in het Leven.

Het ontstaan van de Jassentechniek.
De naam Jassentechniek is ontstaan doordat ik ons fysieke lichaam vergeleek met een kapstok, waaraan o.a. angsten, patronen, overtuigingen en traumatische ervaringen hangen. Wanneer er teveel ‘jassen’ aan een kapstok hangen, zie je de kapstok niet meer, je zien dan niet meer wie je bent, wat bij je past en wat je daadwerkelijk voedt in het leven. Een beperkende jas omvat specifieke ballast die we met ons meedragen. Deze ballast kan zich in alle lagen van ons fysieke en energetische lichamen bevinden. Er zijn op dit moment meer dan 50 verschillende jassen geïdentificeerd en beschreven met benamingen als: traumajas, verbindingenjas, projectiejas. Een groot deel van deze jassen hebben wij eenvoudig van anderen overgenomen.

Steeds vaker en intenser ervaren we de belasting van onze jassen. Dit uit zich o.a. in: chronische vermoeidheid, onverklaarbare pijnen, zorgelijke gedachten, vastzittende emoties, hardnekkige patronen en angsten, etc. Deze ballast kan zelfs mede oorzaak zijn van het ontstaan en/of in stand houden van een chronische ziekte. De Jassentechniek stelt je in staat deze ballast in één keer los te laten!

Ervaringen
Wereldwijd hebben vele duizenden mensen de krachtige effectieve werking van de jassentechniek ervaren. Het positieve effect van de behandeling kun je lezen onder het kopje ervaringen. Oordeel zelf!, als je wilt kun je bij Jassentechniek-online gratis een paar jassen uittrekken!


Hans de Waard

Hans de Waard is paramedicus, ontwikkelaar, coach, trainer en auteur. Zijn passie is om mensen te ondersteunen en stimuleren om vol in hun eigen kracht, gezond en moeiteloos door het leven te gaan. Zijn motivatie komt voort uit een intens verlangen en passie om samen met de mensen die op mijn pad komen te blijven groeien, zowel in bewustzijn en als mens.

'Mijn visie is dat de ballast die wij hier bij ons dragen ons nu remt om met vertrouwen door te groeien en zonder oogkleppen op, onze verantwoordelijkheid voor onszelf, elkaar en onze leefomgeving te nemen. Wij hebben elkaar hard nodig om verder te kunnen komen. Een huis bouw je toch niet alleen! Het is tijd om onze oude versleten jassen af te gooien........'

Na zijn studie fysiotherapie heeft Hans jarenlang gewerkt in de farmaceutische en orthopedische reconstructie markt. Vervolgens heeft hij een eigen medisch ontwikkelingsbedrijf opgezet die o.a. een ongecementeerde totale heup prothese heeft ontwikkeld, de Symax. Van jongs af is hij bezig geweest met spiritualiteit en steeds meer op zoek gegaan naar een manier om zichzelf en anderen te bevrijden van het belastende en beperkende verleden. Allerlei energetische behandelingstechnieken heeft hij daarbij onderzocht en ondergaan maar niets bleek in zijn ogen compleet te zijn. Met als gevolg dat hij een aantal nieuwe effectieve energetische behandelingstechnieken ontwikkelde. Het resultaat: de unieke ‘Jassentechniek’, Jassentechniek - Healing en transforming Scan Healing en De Stap.

Jassentechniek
Nu, 6 jaar later is de Jassentechniek echt volwassen geworden. Inmiddels hebben vele 10 duizenden mensen wereldwijd de effectiviteit van deze techniek kunnen ervaren. In Nederland hebben inmiddels zo'n 150 mensen ervoor gekozen de opleiding tot Jassentechniek Therapeut te volgen. Omdat de techniek is nu zo is door ontwikkeld dat iedereen het gewenste resultaat moeiteloos vast kan houden, heeft hans besloten zijn boek Jassentechniek en De Stap te schrijven. Dit boek komt naar verwachting medio 2009 uit.


Kijk op www.jassentechniek.nl

 

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville