Blogs

De Alchemist

Toegevoegd door Saskia Beugel op 24-09-2008 om 23:52

The secret art of Alchemy lay in the transformation of the personality... Anyone involved with his or her own psychological development is an Alchemist". Carl Gustav Jung meer »

The Tao of the Traveller

Toegevoegd door Saskia Beugel op 20-09-2008 om 17:52

The Tao of the Traveller.... Met de zeven sleutels van verlichting (aan de hand van het boek 'The Traveller) dit weekend weer een stukje verder op reis: The Seven Keys of Enlightement.... Dit weekend was ik uitgenodigd door de Brahma Kumaris in het retreat centrum in Oxfo... meer »

Innerlijke Reis

Toegevoegd door Henry de la Croix op 12-09-2008 om 19:25

In mijn vorige blog ’Op reis met de ziener’ deel ik een, voor mij intense, ervaring die ik heb opgedaan tijdens een Innerlijke Reis. Elke keer als ik de behoefte of noodzaak voel om te reizen kost het me tevens een portie moed, omdat als ik eenmaal onderweg ben niet weet ... meer »

Zielsmissie & Human Design

Toegevoegd door Saskia Beugel op 06-09-2008 om 18:27

Ik las in de Happinez vandaag een artikel over Human Design en dat deed me weer denken aan mijn eigen consult bij Roos Litjens ongeveer 1,5 jaar geleden. Het consult bij Roos was voor mij een grote stimulans om door te gaan met het idee wat ik toen had...Rishis meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville