Angel therapy & Lichtwerk

Angel therapy & Lichtwerk
Consultant: Hilda Heidsma
Prijs: € 75,00
  per 1,5 uur
Locatie: Amsterdam
Beschikbaar: ma-vrij 10.00 tot 18.00
 
Direct booken
« terug

Pleiadisch lichtwerk gecombineerd met Angel Therapy is een vorm van readen en healen, waarbij op een krachtige manier samengewerkt wordt met de engelen en gidsen en ' Elohim van het licht.'

Deze lichtwezens zijn in staat hulp en ondersteuning te bieden bij elk  levensprobleem en bij iedere levensvraag.  Zij schijnen als het ware hun licht over het probleem of de vraag, waardoor een  nieuwe opening of oplossing in je leven naar voren kan komen.  Hun aanwijzingen en energetische ondersteuning is er altijd op gericht  (spirituele) groei en een positieve verandering in je leven tot stand te brengen.  Tijdens de reading wordt o.a. gekeken naar verstoringen, obstakels en (diepte)  patronen in je energieveld, omgeving en/of relaties.  Door dit te benoemen onstaat meer helderheid, begrip en herkenning in je  bewustzijn. De rode draad in dit en vorige levens wordt zichtbaar voor je.

Tijdens de healing werken we samen met de Engelen en Lichtwezens om deze  obstakels, verstoringen en (diepte)patronen in je energieveld, omgeving en  relaties te healen en te transformeren.  Hierdoor ontstaat meer licht en positiviteit in je energieveld en je bewustzijn.  Je lichtfrequentie kan verhogen. Hierdoor kunnen je innerlijke krachten en  potenties in manifestatie komen. Je levensdoel kan geleefd worden.

Door Angeltherapy wordt ook je herinnering om met deze krachtige  Lichtwezens samen te werken hersteld.  In een Pleiadisch lichtwerk en Angel Therapy consult kan bijvoorbeeld gewerkt worden aan:

  • Verwijderen van energetische koorden, entiteiten, astrale parasieten,  vloeken en implantaten.
  • Healing van alle lagen van de aura en chakra’s.
  • Het verwijderen van vreemde energieen die je evenwicht verstoren.
  • Herstellen van zielsverlies.
  • Oplossen van een relatieprobleem (in prive of werksfeer). Relatiereading.
  • Healen van je innerlijk kind.
  • Healing van het onderbewuste, vorige levens, astraal lichaam en het onbewuste.
  • Oplossen van obstakels op je levenspad/spiritueel pad. Potentiereading.
  • Werken met je heilige geometry en hulp bij hoog sensitiviteit.

Hilda Heidsma

Hilda is psycholoog en regressietherapeut en ze geeft aura-reading en healingbehandelingen in haar eigen praktijk. Hilda beoefent al meer dan 30 jaar yoga. Ze volgde de opleidingen voor raja- en kundalini yoga-docent en gaf een aantal jaren boeddhistische lezingen en meditatielessen.  Zij werkt al meer dan 20 jaar met fijnstoffelijke energieën en Lichtwezens. Hilda bestudeerde verschillende healingvormen, waaronder pleiadische healing, Sat Nam Rasayan healing, esoterische genezing en sjamanistische genezing. Hilda Heidsma (Manvir Kaur) begon haar spirituele training vanaf 12 jarige leeftijd.  Zij is heldervoelend en helderwetend vanaf geboorte en heeft haar helderziende en –horende vermogens in dit leven verder ontwikkeld. Hilda  geeft cursussen in Pleiadisch lichtwerk-aurareading en healing, werken met Engelen, kundaliniyoga  en verzorgt lichtmeditaties en vollemaan meditaties.

Kosten: € 75,- per sessie van 1,5 uur.  Ook mogelijkheid voor een telefonisch consult.  Tijden: ma tot vr 10.00- 18.00 uur. 

 

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville