Astro-energetisch therapeut

Astro-energetisch therapeut
Consultant: natasja kuipers
Prijs: € 75,00
  per 1 uur en 15 minuten
Locatie: Heiloo
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Ik werk sinds 2002 als astrologe, geef  consulten en schreef boeken/inzichtkaarten over astrologie. Inzicht geven alleen was niet genoeg dus inmiddels ben ik werkzaam als energetisch therapeut. Nu geef ik een combinatietherapie wat het beste van twee werelden samen brengt: inzicht in jezelf en het veranderen van (energetische) patronen. Ik ben invoelend, intuďtief en spiritueel ingesteld, maar wel met een praktische inslag. Wat ik je bied in de sessies moet je in de praktijk kunnen brengen, vind ik. Een echte Waterman dus: met het hoofd in de wolken en de voeten op aarde. 

Anderen noemen mij: helder, bewust, niet-zweverig, vriendelijk, in balans, veilig, rustgevend, oprecht, inspirerend, doortastend, gevoelig en eigen. En met humor.

Astro-Energetische Therapie (AET®) is voor 37+ vrouwen die op een keerpunt in hun leven staan. Ze lopen al geruime tijd vast, zijn niet meer tevreden met hun relatie of werk, hebben last van fysieke klachten of lopen rond met een onbestemd of leeg gevoel. Ze hebben veel in hun leven gegeven en willen nu eindelijk keuzes voor zichzelf maken. Dit gaat al dan niet gepaard met een crisis of sombere gevoelens. Ze willen wel veranderen, maar hoe?

Deze vrouwen willen graag inzicht in de patronen waarin ze vastlopen. Ze verlangen naar meer diepgang, zijn niet (meer) tevreden met oppervlakkigheid en zijn nieuwsgierig naar hun levensdoel. Ze zoeken een spirituele aanpak, maar wel op een praktische en actieve manier.

Herken jij je hierin? Mogelijk heb jij ook last van het dilemma, ook wel midlife crisis genoemd. In deze fase is het belangrijk dat je je problemen bij de kern aanpakt zodat je hiervan de rest van je leven profijt hebt. Ik geef Astro-Energetische Therapie (AET®), een therapie die astrologie, gesprekstherapie en energetische therapie combineert. Via de astrologie krijg je inzicht in jezelf en je levensweg/levensopdracht. Door de energetische behandelingen wordt je zelfherstellend vermogen aangesproken en gaat je lijf zelf aan de slag om klachten te verhelpen. Samen met de (inzichtgevende) gesprekken heeft dit een versterkend effect op elkaar.

Tijdens de coachende/therapeutische gesprekken kijk ik intuďtief wat jij verder nodig hebt. Hierbij maak ik ook gebruik van (thuis)opdrachten, lichaamswerk, klank, intenties, gidsen/engelen, innerlijk-kindwerk, visualisaties en inzichtkaarten. Verder werk ik met de 6 A’s, een manier om stap voor stap om te gaan met fysieke en psychische klachten.

Je kunt bij mij in de praktijk uiteraard ook terecht voor een inzichtgevend astrologieconsult waarbij ik vooral kijk naar je levensopdracht.

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville