Aurahealer & Chakrareading

Aurahealer & Chakrareading
Consultant: Harmke Mailly
Prijs: € 55,00
  per uur
Locatie: Zwanenburg
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Ik houd me al ruim 15 jaar bezig met energie en  volgde trainingen voor Reiki 1 en 2 en de professionele beroepsopleiding voor Aurahealer en Meditatietrainer bij o.a. Het Nederlof Instituut te Amsterdam. Verder heb ik in groepsverband de Atlas Reiki Master Gold opleiding gedaan.

Ik geef sinds 5 jaar diverse Reikicursussen, o.a. Usui Reiki 1, Usui Reiki 2 en de cursus Japanse Reiki- Technieken. Op aanvraag ook de jaaropleiding voor Reiki 3B Masterschap. Ook heb ik vanaf 2006 een eigen praktijk in Zwanenburg waarin ik individuele sessies geef.

In mijn werk ben ik bezielend, geaard en liefdevol. Ik werk intuďtief en vol toewijding.  Ik breng je terug naar je ware essentie. Wanneer jij in contact staat met je eigen kern, weet je precies wat je nodig hebt om weer heel te worden. Evenwicht in je energieveld zorgt voor een betere gezondheid, het ‘lekkerder in je vel’ gevoel en richting. 

Mijn levensideaal bestaat uit het meenemen van zoveel mogelijk mensen naar de bron van hun energie en hen zo op weg te helpen bij hun innerlijke groei.  Niet alleen volwassenen, maar juist ook kinderen en jongeren, die nog helemaal aan het begin van hun toekomstavontuur staan en moeite hebben met het kiezen van hun ware richting. 

Hervind je levenslust en levenspad. Stel je open voor een Chakrareading en/ of Aurahealing (een ander woord voor het in evenwicht brengen van jouw energieveld) of een Reiki Healing en voel je weer verbonden met het leven, in balans en op jouw juiste pad.

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville