Ayahuasca

Ayahuasca
Consultant: Manu van Poppel
Prijs: € 90,00
  per sessie van 4 uur
Locatie: Amsterdam
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Het belangrijkste dat ik je wil laten weten is dat 'ik maak wat ik ben' en wat ik ben is een geaard, gedreven en gelukkig mens. Deze positieve energie creëert dan weer een invloedssfeer waarin je je als ayahuasca reiziger veilig en vertrouwd kunt voelen. Natuurlijk heb ik ook de nodige kennis en ervaring waarover ik hieronder kort uitweid, maar naar mijn mening is een goede coach er vooral één die grip heeft op zijn of haar eigen leven.

Als kind wilde ik altijd archeoloog worden als ik later groter was. Diep verborgen schatten uit de bodem halen, dat aan het licht brengen wat eeuwen of langer verstopt was geweest onder diepe lagen grond en stenen. Nu, zoveel jaren later, heb ik in wezen nog steeds dezelfde aspiratie. Licht schijnen op dat wat 'waar' is. Dat heeft geleid tot een diep onderzoek naar wat waarheid is en volgens welke wetten het licht zich laat stralen.

Na mijn studies bedrijfskunde en psychologie heb ik een tijd in de hulpverlening gewerkt. Hoewel ik van dat werk veel geleerd heb paste de aanpak en benadering van bepaalde problematiek binnen de hulpverlening in Nederland niet bij mijn persoonlijke overtuigingen. Ik heb toen de overstap gemaakt naar de theaterwereld, met name die welke een brug slaat naar het welzijnswerk. In die tijd ben ik me ook intensief gaan verdiepen in allerlei 'alternatieve' wetenschappen, van astrologie tot Reiki, van aura psychologie tot diverse vormen van yoga en meditatie. Ook heb ik ruime ervaring opgedaan met de transformatieve kracht van entheogenen (bewustzijnsverruimende middelen) zoals Ayahuasca. 

Nadat ik een aantal jaren geleden ernstig ziek werd, niet lang daarna gevolgd door een orgaantransplantatie, besloot ik dat het tijd was om nu echt mijn eigen pad te volgen. Na de succesvolle transplantatie heb ik onder andere door ayahuasca ervaringen* een helder beeld gekregen van mijn eigen unieke kracht en potentie. Door afgestemd te blijven op mijn innerlijk kompas ontvouwen dingen op allerlei vlakken van het leven zich als het ware vanzelf. Zo heeft een ogenschijnlijk dramatische fase van mijn leven zoveel meer gebracht dan dat het gekost heeft. 

Wat ik zeker weet is dat we allemaal geboren worden met een innerlijk besturingssysteem dat ons daarheen zal leiden waar we door onze zielsmissie of levenservaringen toe gedreven worden. Door negatieve conditioneringen van opvoeding, opleiding en maatschappij echter, raken velen van ons in de loop der tijd de verbinding met dit innerlijke licht kwijt. Er zijn echter altijd manieren voorhanden om dit licht weer aan te wakkeren en daarmee meer uit je levensreis te halen. Ayahuasca kan één van die manieren zijn.

We kunnen nooit helemaal afgesneden raken van ons innerlijk licht, hogere zelf, of hoe je het ook wilt noemen. We blijven altijd verbonden met het grotere geheel, het 'Al Wat Is' waar we zelf een onderdeel van vormen. Pure positieve energie is wat we in wezen zijn. Pure positiviteit is dan ook het enige dat echt betekenis geeft aan ons bestaan. Om in de woorden van één van mijn grootste inspiratiebronnen Abraham Hicks te spreken: JOY IS THE KEY!

De wetten van het Universum zijn simpel, zo simpel dat ze voor ons als mens vrijwel niet te bevatten lijken. Na decennia lang proefondervindelijk onderzoek heb ik een aardig idee gekregen van de kracht van het 'innerlijke licht'. Het resultaat is een leven waarin ik aan het roer sta en dus zelf de richting bepaal van waar ik heen ga. Dit maakt dat ik mij voor het grootste gedeelte erg gelukkig voel, iets wat ik iedereen toewens. 


 * Mensen met gezondheidsklachten worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan Ayahuasca ceremonies. Uw gezondheidsklachten zullen uit veiligheidsredenen door mij eerst voorgelegd worden aan een Westerse arts die bekend is met Ayahuasca. Zijn advies is bindend! Ook mijn medische situatie is eerst besproken met deze arts alvorens ik deelgenomen heb aan mijn eerste Ayahuasca r

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville