Burn out Coaching & Stress Management

Burn out Coaching & Stress Management
Consultant: Kirsten Nelis
Prijs: € 120,00
  1,5 uur
Locatie: Amsterdam
Beschikbaar: ma-vrijdag 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

“De grootste bron van stress, is het niet volgen van je hart!”. Laat Kirsten een expert en inspirator zijn, in het volgen van haar hart. 

Haar eigen ervaring is hierbij een vertrekpunt. Stress ervaren, burn-out zijn en het proces naar een leven vol energie, zingeving en waarbij zij haar hart volgt. Dit als waardevolle en doorleefde inspiratie. 

“Een burn-out gun ik niemand en tegelijk gun ik het iedereen: je wordt gedwongen erachter te komen wat je drijft, wat belangrijk voor je is en wat jou intrinsiek motiveert.”

Gelukkig is hier geen burn-out voor nodig. Wat wél nodig is, is de bereidheid om naar jezelf te kijken. Je bewust te worden van jezelf en de bereidheid acties te verbinden aan jouw nieuwe inzichten. 

In alles wat Kirsten doet, staat bewustwording centraal. Bewustwording van jezelf, bewustwording van de signalen en oorzaken van stress, bewustwording van je lichaam, bewustwording van waar je hart naar uitgaat. Vanuit die bewustwording nemen mensen hun stappen in het leiderschap over hun leven. 

Kirsten spreekt de taal van het bedrijfsleven. 6 jaar heeft zij vanuit haar werk contact gehad met klanten in verschillende branches en van verschillende grootte. Dit blijkt een groot voordeel in het werken met mensen van verschillende pluimage en achtergrond.

Wat Kirsten inspireert om te doen wat zij doet is: dat mensen vanuit bewustwording de dingen gaan doen waar ze intrinsiek blij van worden, vanuit hun hart de keuzes maken die echt bij hen passen. 

Groei ontstaat door ontwikkeling op alle vier de vlakken" - Ken Wilber

SQ: het spirituele; de binnenkant, zielsverbanden leggen met diepere lagen, zingeving

IQ: de intelligentie; denken en handelen. Hoofd en materie

EQ: het emotionele; hart, gevoel en relaties

FQ; het fysieke systeem; ontspanning, beweging, voeding

In de praktijk werken we met wat er op dat moment speelt en gaan we van daaruit steeds een laagje dieper. Hierin komen deze vier kwadranten impliciet of expliciet naar voren. Ieder mens heeft een voorkeurskwadrant dus ik zal je uitdagen om ook op de andere vlakken stappen te zetten. 

De sessies van 1,5 uur zijn vaak als volgt opgebouwd: een gesprek, lichaamsgerichte oefeningen, lichaamsgerichte coaching en een vorm van ontspanning.

Omdat bij stress & burn-out het lichaam een te lange tijd onder spanning gestaan heeft, is ontspanning een belangrijk onderdeel van de coaching.  Je bent van harte welkom om verder kennis te maken in een kennismakingssessie van 1 uur.

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville