Coaching

Coaching
Consultant: Annelies Vette
Prijs: € 135,00
  per 1,5 uur
Locatie: Amsterdam
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Mijn hele leven ben ik al geïntrigeerd en nieuwsgierig naar wat mensen inspireert en ik kan diep geraakt worden door wat mensen beweegt. Als kind wilde ik mensen helpen en het allerliefste de wereld redden. Toen ik ouder werd, besloot ik dat ik graag met mensen wilde werken. Beïnvloed door anderen, koos ik de veilige en normale weg en ik ging Rechten studeren. Ik zou mensenrechtenadvocaat worden! Tijdens mijn studies kwam ik erachter dat ik niet echt warm werd van documenten, contracten en ander soort papier. Echter dat was een nogal groot deel van advocaat zijn. Tijdens mijn stages werd alleen maar bevestigd wat ik diep vanbinnen eigenlijk al wist. Dus meteen na mijn studie maakte ik mijn eerste carrière switch. Tien jaar werkte ik in een corporate omgeving in diverse Human Resources functies waar ik veel met mensen mocht werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, hun leiderschapsvaardigheden en ze coachen en trainen. Naarmate de jaren voorbij gingen en ik een aantal keer van rol switchte, ging mijn werk meer en meer over de politiek binnen het bedrijf, beleid maken en uitvoeren en wederom papier werk. Als toetje kreeg ik een mooie burn-out. 

Tijdens mijn herstel herontdekte ik yoga, meditatie en mindfulness. Doordat ik steeds bewuster werd van wat ik echt wilde doen in dit leven trok ik uiteindelijk de conclusie dat ik niet meer gelukkig werd van mijn werk en ik besloot alleen nog dingen te doen die me inspireren. 

Dat doe ik nu: door anderen te helpen zelfbewuster en meer in balans te leven. Te kijken hoe en waar ze zich nog meer kunnen ontwikkelen en ze te helpen ontdekken wat hen inspireert.

Werkwijzen:
Career Coaching,  Life Coaching,  Stress & Burnout Coaching,  EFT,  Mindfulness 

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville