Counselling

Counselling
Consultant: Floor Klaassen
Prijs: € 70,00
  per uur
Locatie: Muiderberg
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

De kans is groot dat jij verandering zoekt. Als dat zo is, ben je bij mij aan het juiste adres.  Wanneer je naar verandering zoekt, probeer je vaak de omstandigheden te veranderen. De sleutel ligt echter niet buiten jezelf, maar binnenin.  Ik kan je helpen de sleutel te vinden.

Ik ben Floor, ondernemer, counsellor, moeder, trainer, kindercoach, vrouw en levensgenieter.   Ik geef mijn leven vorm door mij te verdiepen in de inhoud.  Steeds meer leef ik mijn Eigen Leven, en steeds minder het leven dat de wereld om mij heen van mij verwacht. Ik hou van contact & verbinding, bewustwording en zingeving. Je zal mij ervaren als een onderzoeker, een vragensteller die niet opgeeft tot ze de kern heeft gevonden. Ik ben kwetsbaar en sta stevig. Humor, confrontatie en compassie zijn mij eigen en zet ik in waar nodig.

Als Counsellor luister ik naar je verhaal, reflecteer ik op de inhoud, ondervraag ik je daar waar het scheef loopt, maak ik je bewust van je handelen en de consequenties van je keuzes. Het verhogen van je bewustzijn is een noodzaak, en tevens een consequentie van ons contact. Dit alles met mijn gevoelig hart als instrument.

Mijn ervaring is dat de sleutel voor een gelukkig leven ligt in het vinden van rust in wie je bent. Niet het harde werken aan mezelf heeft mij gelukkig gemaakt, maar het accepteren van wie ik ben.

Ik maak gebruik van beproefde technieken en werkwijzen uit uiteenlopende stromingen, maar de basis ligt in contact.  Met Contact bedoel ik aanwezig blijven in het NU, kijken naar wat er zich in het moment aandient.  Een goed werkend medium hiertoe is ons lichaam en onze ademhaling. 

Wanneer we pijn ervaren gaan we uit contact, stoppen we vaak met dieper ademen, en spannen spieren zich onbewust. Dit zijn signalen die ik betekenis geef.

Pijn ervaren we meestal als een obstakel dat we geleerd hebben te vermijden. Hierdoor gaan we steeds minder diep en minder vrij ademhalen. De energie zet zich vast, en wordt een blokkade en een energielek. En daar kun je erg moe van worden. 

Door effectief te leren ademen kun je door je pijn heen, verder op je pad naar geluk.  Dus niet het vermijden van je pijn en ongemak, maar juist er naar toe bewegen, er naar toe ademen, er contact mee maken is de meest effectieve route naar verandering/heelwording. 

De weg naar zelfkennis is de weg naar geluk.  Zelfkennis gaat over contact maken met alles wat er is en niets ontkennen.  Door te accepteren wat er is kan je gaan ontspannen en vanuit ontspanning gaan bewegen. 

Verder ben ik getraind als counsellor in de Tri-Energetica. Ik ga uit van de eenheid tussen lichaam, geest (mentaal / emotioneel) en spirit.  Basiselementen: Weet wat je nodig hebt, zeg wat je wil, en stel heldere doelen.  De bijbehorende kwaliteiten zijn flexibiliteit, compassie en nieuwsgierigheid.  Dat klinkt simpel, maar er zijn zoveel redenen waarom we dat niet te doen. Die te ontrafelen kan zeer verhelderend zijn.

Met TE leer je handelen uit gewoonte los te laten, en dit te veranderen in handelen vanuit een vrije keuze. Dit gaat gepaard met een vergroting van je bewustzijn. Je leert met andere woorden mindfull te leven. Dat geeft het gevoel de touwtjes weer in eigen hand te hebben.

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville