Energetische Healing en Coaching

Energetische Healing en Coaching
Consultant: Marcel Claessens
Prijs: € 80,00
  Aanbieding via Rishis!
Locatie: Kerkstraat 2, 1394 CX Nederhorst den Berg
Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur Woensdag vanaf 13.00 uur Weekend op afspraak (geen korting)
 
Direct booken
« terug

Je leven is leuker, makkelijker en succesvoller wanneer je in staat bent je intuïtie toe te passen in je dagelijkse leven, en wanneer je een juiste balans tussen ratio en gevoel hebt.

Aanpak Energetische Coaching en Healing

Iedereen heeft bepaalde kwaliteiten en kan die ontwikkelen en inzetten in zijn of haar leven. Als Energetisch Therapeut is het Marcel zijn passie om jou te begeleiden in het (nog verder) ontwikkelen van je intuïtie.
Marcel leert je hoe je makkelijker in contact komt met je innerlijk weten en met je Gids en ontdekt samen met jou waar je nu staat en welke wegen er voor je open liggen. Samen bekijk je wat de reden is dat je leven er nu op dit moment zo uitziet. Hij geeft je inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen die er nu in je leven spelen. Met dat inzicht helpt hij je de richting voor het vervolg van je weg weer helder te krijgen. Je krijgt inzicht in de kern van wat je inspireert en van wat je belemmert.
Indien nodig ondersteunt hij je om over te gaan tot actie, keuzes te maken en waar nodig om oude patronen en belemmeringen op te ruimen.
Marcel is helderwetend en heldervoelend en maakt gebruik van energie (Reiki, handopleggingen, metamorfosemassage, Bach Bloesem, healing arts), reading technieken, aurabeheer (Barbara Ann Brennan), karakterstructuren (Wilhelm Reich en Alexander Lowen), chakrapsychologie (Anodea Judith) en werkt met zijn Gidsen.

Meer over Marcel Claessens

Marcel is geaccrediteerd Energetisch Therapeut (Edda centrum) en Reiki master (Usui). Sinds 2009 heeft hij zijn praktijk “Richtinggever”.
Naast de vierjarige opleiding tot natuurgeneeskundig energetisch therapeut volgde hij verschillende cursussen in meditatie, Reiki, metamorfosemassage, enneagram, werken met de biosensor en readingtechnieken (vorige levens, de levensblauwdruk, de zielematrix). Hij geeft Reiki cursussen en workshops energie(beheer).
Marcel is naast zijn praktijk als vrijwilliger werkzaam als kindercoach voor de stichting Ikiswij en geeft regelmatig trainingen op middelbare scholen om kinderen te leren elkaar op respectvolle wijze aan te spreken bij ongewenst gedrag.
Hij begon zijn werkzame leven met een 15-jarige carrière als marineofficier en was daarna enkele jaren werkzaam als consultant en manager in het commerciële bedrijfsleven. In die tijd rondde hij ook de universitaire studie politicologie af.

Prijzen:
1e sessie: 80,- euro per uur
Normale prijs coaching: 90,- euro per uur.

Ervaringen

"Marcel is een natuurtalent. Hij creëert een atmosfeer waar al je angsten en onzekerheden oplossen. Met speelsheid en humor gaat hij te werk in zijn healingssessie.
Juist dankzij die speelsheid en lichtheid vindt heling in een ongekend tempo - en met verbazingwekkend gemak - plaats. Naast een begenadigd healer is Marcel ook een goede luisteraar en zeer aangenaam gezelschap. Ik kan Marcel van harte aanbevelen!"
F. Wijdekop
- - - - - - - -
Ik heb een Reading ontvangen en een reiki cursus gevolgd bij Marcel Claessens, energetisch therapeut, maar dat klinkt veel te afstandelijk. Marcel is een vriend, die met je meekijkt en net wat meer kan zien dan jij. Hij gaf mij prachtige kijkjes in vorige levens en inzichten in thema's die ik al langer met me meedraag dan alleen dit leven.
Thnx Marcel, shine on!"
Daphne de Ridder,  zelfstandig ondernemer
- - - - - - - -
"Wil je weten waar je staat, persoonlijk of als ondernemer? Neem eens een kijkje bij 'Richtinggever'. Gisteren heb ik  ervaren hoe ik verder kan. Confronterend en mooi. Rustig en vakkundig helpt Marcel je beperkende overtuigingen helder te krijgen en hiermee aan de slag te gaan. Nieuwe start! Een bevrijding voor mij. Ook nog eens in een prachtige omgeving!!"
Linda Ruigrok-Mensinga, zelfstandig ondernemer
- - - - - - - -
“Marcel weet met een ontwapenende professionaliteit en enorm inlevingsvermogen snel tot de kern te komen, om vervolgens op een respectvolle manier precies te bieden wat je nodig hebt. Zo’n afspraak  zou eigenlijk iedereen moeten maken!”
Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Deskundige, Hoge integriteit
Marjolein van Braam Morris, coach en trainer
- - - - - - - -
Sinds januari werk ik in een nieuwe baan. Wat ik daarin merk is dat ik, zoals Marcel dat zo mooi zag, een interne saboteur heb. Ik zie dat iets nodig is om te doen maar ik doen het gewoonweg niet! De wijze waarop Marcel in gesprek was vond ik erg plezierig. Ik vind Marcel integer, eerlijk, zonder oordeel en respectvol. Ik vond het prettig om bij hem geweest te zijn en kan je zowel een gesprek als een reading zeker aanbevelen!"
Agnes, manager

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville