Familieopstellingen regio Amsterdam

Familieopstellingen regio Amsterdam
Consultant: Karin Seine
Prijs: € 70,00
  per uur
Locatie: Amsterdam
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Karin Seine familieopsteller - aurareader/healer.  Familieopstellingen. Opvoedstellingen - individueel en in groepen.

Heldervoelen en weten zijn mijn instrumenten, het maakt dat ik makkelijk in de onderstroom kan voelen waardoor de kern snel helder wordt. 

Ik kijk als het ware ónder de vraag of het thema. Zoals iemand het ooit zei: 'Karin is een helder licht en als ze dat schijnt op je vraag dan gebeurt het al, de beweging start naar stroming, inzichten en vernieuwing. Ze begeleid processen met zorgvuldigheid en kwaliteit.'  Bezield, intuïtief, helder, warm, creatief en duidelijk zijn woorden die bij me passen. 

Lief van P en mama van Boris en Pelle (5 en 9) en tevens co-creator van Festival Hembrug Happening.  Een opleider beschreef mij als iemand die heel goed in de schaduw kan voelen. Dat was confronterend, want de schaduw associeerde ik ook wel met donker en zwaar. Inmiddels kan ik die schaduw er laten zijn, het hoeft niet weg. Ik help jou om er níet in te verdwijnen, maar er licht op te laten schijnen, zichtbaar maken. 

Zelf heb ik lang geworsteld met mijn gevoeligheid, ik nam van alles mee, wist zomaar dingen waar ik me vaak geen raad mee wist. Mijn hoofd en lijf waren altijd vol en in mijn hart was geen ruimte meer. In 2003, toen ik werkzaam was als zelfstandig Art - Director, ontmoette ik een aurareader en mocht ik een reading ontvangen. Dat gaf veel inzicht. En mij werd meteen helder ‘dit is wat ik te doen heb‘.

Vrijwel meteen startte ik met een opleiding tot aura-reader en healer en tijdens deze opleiding kwam ik voor het eerst in aanraking met familieopstellingen. Naderhand was ik diep geraakt en tegelijkertijd voelde het heel natuurlijk. Als ik nu terugkijk schilderde ik intuïtief al jaren opstellingen. Op jonge leeftijd was er al veel bewustzijn rond de kracht van het familiesysteem. Met al z’n beperkingen én kansen. 

Jaren later ben ik een opleiding familie en organisatieopstellingen gaan doen, ik koos voor een meer intuïtieve manier van opstellingen begeleiden. Ik werd steeds meer geboeid en geraakt door deze helende manier van werken. Soms bijna magisch, andere keren vooral heel concreet, helder of bevrijdend. De puzzelstukjes vielen in elkaar. 

Ik ben dankbaar dat ik datgene mag doen wat ik het liefste doe. 'Een bedding creëren waarin je in vertrouwen en openheid mag zíjn.


Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville