Familieopstellingen regio Utrecht

Familieopstellingen regio Utrecht
Consultant: Kim Lakke
Prijs: € 90,00
  per 1,5 uur
Locatie: Naarden
Beschikbaar: ma - do 12.00 - 18.00
 
Direct booken
« terug

Ik ben Kim Lakke, afgestudeerd therapeute in coaching en counseling, relatietherapeut en specialist op het terrein van ‘ander ouderschap’. Een bevlogen deskundige met academische wijsheid en ervaring uit het veld. Been there, done that.

Ik werk met begeleidingstechnieken uit TA (Transactionele Analyse), NLP (Neuro Linquistisch Programmeren), Systemisch werken (Familieopstellingen), Emotioneel lichaamswerk, traumawerk volgens Franz Ruppert en Verlies in Beeld ( werken met duplomateriaal) volgens Riet Fiddelaers-Jaspers. Ik ben beëdigd trainer van de zelfmanagementcursus ‘Je epilepsie de baas.’

Mijn doelen zijn; begeleiding van volwassenen met complexe kinderzorgen en beschadigde kinderen die nu volwassen zijn. Kortdurende trajecten, want ik geloof in de eigen kracht. Jouw bestaan is het bewijs. Uitvoeriger betekent voor mij een nieuw traject met het stellen van een nieuw doel en dat alleen als ’t nodig is. Samen zoeken we naar de focus.

De details bespreek ik graag met je in een één-op-één gesprek. Beleving ontstaat immers waar woorden en gevoel elkaar ontmoeten.

HartVerstand toetst haar werk voortdurend aan de ethische code van Phoenix Opleidingen. Deze is gestoeld op vijf pijlers: autonomie, heelheid, identiteit, integratie en zingeving.  Hartverstand is voor volwassenen die aan persoonlijke groei willen werken. Therapie en coaching geven je inzicht in eigen emoties, handelen en denken én leert hoe je dit zelf kunt beïnvloeden. Ik zet je graag in je eigen kracht, want daar vind je je eigen oplossingen. Ik ben afgestudeerd psychotherapeute, coach, relatietherapeute, trainer en spreker.


Specialisaties:

KOPP – Voor iedereen die opgegroeid is met een ouder met psychische problemen
Ouders – Van gehandicapte kinderen
Brusjes – Voor iedereen die opgegroeid is in een gezin met een ziek of gehandicapt broertje of zusje
Relatietherapie – Voor iedereen die wil groeien in relaties
Voel je welkom om meer informatie te vragen of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend telefonisch intakegesprek 085-8884796. 

Wat mag je van Hartverstand verwachten?
In een veilige bedding, met zachte kracht en humor onderzoeken we jouw verwarring en chaos. Van daaruit gaan we samen op weg naar verbinding, helderheid en focus. Ik nodig je uit om je hart en je verstand op één lijn te krijgen, om die acties in te gaan zetten die jouw levenslust, groei en vertrouwen zullen voeden. Ik gebruik daarbij verschillende werkmethoden. Neem contact op voor vrijblijvend gesprek, ik ontmoet je graag.

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville