Gestalttherapeut

Gestalttherapeut
Consultant: Ramo de Boer
Prijs: € 125,00
  per uur (aanvullend vergoed)
Locatie: Utrecht
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Al meer dan 30 jaar werk ik als Gestalttherapeut, coach en trainer. Mijn doel is om je te helpen inzicht te krijgen in je eigen aandeel in waar je tegenaan loopt, en technieken te leren waarmee je tot stabiele gedragsverandering en andere resultaten kunt komen. 

Al heel jong vroeg ik mij af wat de zin van dit alles was, en meende dat die vraag meer gerichte aandacht nodig had. Voor mij is het begrip spiritueel sterk verbonden met authentieke tradities en het volgen van een pad wat leidt naar de bevrijding uit onze beperkende conditioneringen en reactiviteit. In die zin heeft het leven wat mij betreft geen spirituele kant - zelfontwikkeling en ontplooiing doorademen het diepste verlangen van ons hele bestaan, namelijk het verlangen bevrijd te zijn van ons eigen lijden

Ik studeerde psychologie en filosofie en volgde diverse beroepsopleidingen voor psychotherapie, waaronder die tot gestalttherapeut. Ik schreef in 2013 het boek "De Kracht van Aandacht - Kleine Gids voor het trainen van je Geest" - en schrijf regelmatig blogs en artikelen, over het trainen van de geest.

Uniek is mijn geďntegreerde benadering van gestalt-psychotherapie en coaching met de voordelen van jarenlange beoefening van mindfulness en meditatie.

Thema's waar ik veel ervaring mee heb zijn:

gebrek aan zin in je leven, verslavingen, burn-out, stressklachten, chronische vermoeidheid, tekort aan motivatie, uitzichtloosheid, angst, hypochondrie, relatieproblemen, eenzaamheid. 

Maak nu een afspraak om samen te werken aan een verlichting en oplossing van je klachten. Je bent van harte welkom!

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville