Haptotherapeut

Haptotherapeut
Consultant: Jesper Beunk
Prijs: Ä 60,00
per 50 min.
Locatie: Zwolle
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
Direct booken
ę†terug

Ik ben haptotherapeut en coach. Al op jonge leeftijd ben ik gefascineerd van beweging en gevoel. Na een sportieve carriŤre heb ik mijn eigen haptonomie praktijk gestart. In de sessies stem ik mijn behandeling op de wensen en het tempo van mijn cliŽnten af. CliŽnten en collega's typeren mij als empatisch, gevoelig, concreet en praktijkgericht. Ook en met een gezonde dosis humor.

Haptotherapie gaat over gevoel. In de therapie leer je voelen met je hele lijf en hoe je denken en manier van bewegen hier invloed op heeft. Vaak is (door aangeleerd gedrag) de balans tussen voelen, denken en bewegen verstoord. Door haptotherapie kun je deze balans herstellen, met als resultaat dat je je beter voelt.

''Ik werk graag met mensen samen aan persoonlijke (gevoels)ontwikkeling op een actieve en concrete manier. Meer bewust (leren) omgaan met gevoelens doet je leven in positieve zin veranderen.

liŽnten ervaren mij als iemand die kansen ziet, energie overbrengt en mensen in beweging zet. Mijn stijl is concreet en ik belicht altijd de mogelijkheden die je hebt of kunt creŽren.†


Intake

Een eerste sessie bestaat uit een kennismaking met een intake. Ook doen we al een aanraakoefening op de behandelbank om je kennis te laten maken met de haptonomie. Aan het einde van de sessie kijken we of we gaan samenwerken. Als therapeut vind ik het belangrijk dat er een klik is. Dat is de basis voor de therapie.


Vervolg

De eerste drie sessies staan in het teken van wat je met voelen kunt doen, de invloed die de omgeving op je heeft en wat je in interactie met anderen voelt, denkt en doet. In vervolgsessies gaan we dieper op je wens of hulpvraag in. Dit doen we door middel van gesprekken, aanraken op de behandelbank en ervaringsoefeningen. ''

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam†*
achternaam†*
email†*
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder†*

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville