Lavahealing

Lavahealing
Consultant: Wilmar Vaartjes
Prijs: € 90,00
  per uur
Locatie: Houten
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Praktijk LavaHealing is de natuurgeneeskundige praktijk van Wilmar Vaartjes (1968).  Er worden snelwerkende behandelingen aangeboden die in korte tijd een diepe transformatie kunnen verwezenlijken.

Wilmar is met zijn opleidingen begonnen om bij zichzelf diepgewortelde thema’s te transformeren.  “Vanaf mijn vroegste jeugd heb ik astma en eczeem gehad. Op bepaalde momenten was de astma zo hevig dat ik hiervoor een aantal maal in het ziekenhuis heb gelegen. Voor mij was het altijd duidelijk dat de astma versterkt werd door diepgewortelde emoties, voornamelijk angst en ingehouden woede.

Het proces dat ik ben ingegaan, mede door het volgen van de Vortexhealing-opleiding en de daaruit volgende verdieping, heeft de positie van waaruit ik het leven leef volledig veranderd. De bronnen die de astma veroorzaakten zijn tot op diep niveau getransformeerd en sindsdien heb ik geen astmaklachten meer ondervonden.

Al het innerlijke transformatiewerk dat ik deed door het transformeren van alle angst, boosheid en frustratie, en nog veel meer, creëerde een zee aan innerlijke ruimte. Dit proces van graven ging zo diep dat onder in de put zuiver ’levenswater’ ontsprong. Hiermee is mijn systeem een bron geworden waar ook anderen heling door kunnen ontvangen. Werken vanuit deze positie van Eenheid geeft een onbeschrijfelijk gevoel van vreugde en voldoening.

Mensen helpen bevrijden van lasten die jaren of soms een heel leven worden meegedragen vind ik een van de mooiste dingen die er zijn."

Dankzij de kracht en diepte van het werken met Eenheidsbewustzijn kunnen er in korte tijd diepe transformaties worden gerealiseerd. Gevolg is een herstel van het emotionele evenwicht, sterkere aarding en gronding en het ervaren van meer en dieper levensgeluk.

Eenheidsbewustzijn is geen ’methode’ het is de pure kracht van het ZIJN die zich openbaart. Het heeft zich in mij geopenbaard als een natuurlijke ont-wikkeling en evolutie. Als kind was ik mij hiervan al bewust. De gevolgde VortexHealing-opleiding heeft dit proces in een stroomversnelling gebracht.

Tijdens het werken met Eenheidsbewustzijn wordt direct ingewerkt op de blokkades die aan de basis liggen van vele soorten lichamelijke en emotionele gesteldheden. Er wordt zo weer ruimte gemaakt voor het ervaren van innerlijke vreugde.


De Behandeling: 

Een behandeling bestaat uit twee delen, het eerste deel wordt er ongeveer 10 tot 15 minuten gesproken waarbij hetgeen wat er op dat moment op de voorgrond ligt wordt belicht en verhelderd. Door een scherp en helder zicht worden vaak direct de diepere oorzaken van wat er speelt besproken. Deze herkenning en erkenning geeft meestal al een gevoel van rust en vertrouwen.

Tijdens het tweede deel van de behandeling ligt de cliënt, volledig gekleed, op een behandeltafel. Er hoeft niet gesproken te worden of speciale oefeningen gedaan te worden. 

Over Eenheidsbewustzijn: 

In ons leven ervaren we onszelf meestal als een apart individu. Een "ik" tegenover "anderen". Wanneer de identificatie met dit "ik" wat ook wel ego genoemd kan worden, wordt losgelaten openbaart zich een nieuwe manier van ZIJN. Wat eens gescheiden leek is nu diep met elkaar verbonden.

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville