Levenstherapeut, Reading & healing

Levenstherapeut, Reading & healing
Consultant: awet kebedom
Prijs: € 90,00
  per 1,5 uur
Locatie: Amsterdam
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Het begeleiden van mensen die, op wat voor manier dan ook, vastlopen in hun leven, heeft er bij mij van nature altijd al ingezeten. Met de 4-jarige studie tot Levenstherapeut aan de School of Life heb ik van deze passie mijn professie kunnen maken. Ik heb mij daarmee bekwaamd in diverse benaderingen en methodieken uit verschillende disciplines en heb die leren integreren tot een aanpak die jou en je problematiek centraal stelt. Je voelt je erkend en gerespecteerd, waardoor je het vertrouwen en de motivatie hebt om je grenzen te verleggen.

Door mijn internationale achtergrond en meertaligheid ben ik in staat om ook cliėnten uit andere landen met verschillende culturen te kunnen helpen.  Ik geef mijn sessies in het Nederlands, Engels, Italiaans of Tigrinia.

Ik werk vanuit de visie van een Levenstherapeut. Mijn bezieling is mensen in contact te brengen met wie ze in wezen zijn. In mijn praktijk voor Levenstherapie bied ik je steun als het gaat om jouw vragen of problemen met betrekking tot je werk, je persoonlijke zelfontwikkeling of relaties (zowel op het liefdesvlak, als met je familie of vrienden of geld.)

Hierbij kan een healing, reading of coaching onderdeel uitmaken van een sessie, dit is afhankelijk van wat het meest bij jou en je genezingsproces op dat moment past. Dit ligt eraan waar je bewust of onbewust met name behoefte aan hebt.

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville