Levenstherapie en Shocktrauma

Levenstherapie en Shocktrauma
Consultant: Michael Moorthaemer
Prijs: € 80,00
  Speciale aanbieding via Rishis!
Locatie: Admiralengracht 58-1, 1057 GA Amsterdam
Beschikbaar: Ma t/m Za 10:00 tot 16:00 (anders is mogelijk in overleg)
 
Direct booken
« terug
Levenstherapie is voor mensen die op een persoonlijke, lichamelijke, emotionele, energetische en spirituele wijze hun leven willen benaderen. Levenstherapie hanteert een holistische mensvisie en een levenstherapeut handelt vanuit een non-dualistisch standpunt. Dat wat er is, mag er zijn!           
Levenstherapie

Onderdrukken van levenskracht openbaart zich als een terugtrekkende beweging uit de stroom van het leven en is het gevolg van beperkende overtuigingen, negatieve emoties en destructieve repeterende gedachtes resulterend in allerlei psychosociale en psychosomatische stoornissen. Weerstand, machteloosheid, passiviteit, irritatie, hulpeloosheid, agressie, geweld en ziekte zijn signalen die blootleggen over het "hoe en waarom" je jezelf uit de flow van jouw levenskracht houdt. Deze afweerreactie(s) worden gemaskeerd door de schaduwkant van jezelf, verhuld in angst, schaamte en/of schuldgevoel. Dit onbewuste onopzettelijke aangeleerde proces blijft zichzelf eindeloos herhalen als een plaat die blijft hangen. Heb jij (aan)geleerd om op deze "gebrekkige" manier met jouw levenskracht (Liefde) om te gaan? 

Levenstherapie begeleidt u om deze psychologische en lichamelijke symptomen te (h)erkennen en te transformeren. Uit de levensstroom weer in de levensstroom! Pure levenskracht is Liefde, vreugde en een goede gezondheid. Deze therapie biedt een veilige en gestructureerde aanpak aan. Levenstherapie begeleidt u om vanuit eigen kracht en innerlijk weten opnieuw contact te maken met uw authentieke zelf en in eenheid met vreugde te leven. Een Levenstherapie sessie creëert een veilige sfeer voor het werken aan uw persoonlijke groei en innerlijke rust. Voor een gezonde en liefdevolle zelfontplooiing en een constructief en creatief leven.

Shocktrauma of ontwikkelingstrauma   

Trauma body therapie is gegrondvest op de gedachte dat een traumatische gebeurtenis destijds te groot was voor het lichaam om op een natuurlijke manier te verwerken, met als gevolg dat deze zich als negatieve destructieve energie vastzet in het lichaam. Een trauma body therapie sessie beleven bestaat uit een "dialoog" met de gevoelswereld van het lichaam en door lichaamscontact en/of lichaamsoefeningen. Het lichaamsgevoel van u wordt weer in contact gebracht met uzelf: de "drager".

Quote:
veilig voelen heeft niets te maken met dat ik als therapeut "iets doe of fiks!". Zich veilig voelen heeft te maken met de geborgen ruimte die ontstaat voor de ander, zodat hij/zij zich vrij voelt als zijn/haar proces ontvouwt.  Michael

Prijzen

Intake duurt 90 minuten, normale prijs: 90,- euro. Via Rishis: 80,- euro!
Normale sessie duurt 60 minuten, prijs: 75,- euro
Een losse healing 75 minuten, prijs: 80,- euro

Over Michael Moorthaemer

Als levenstherapeut heeft hij een enorme compassie voor de gewonde mens. Hij gelooft in Moeder natuur, de heilige bron van al het leven en het zelfgenezend vermogen dat voortleeft in elk prachtig wezen! Michael is in staat om te inspireren, motiveren en te vitaliseren en om een licht en solide krachtveld neer te zetten, waardoor je meteen in contact komt met je innerlijke bron. Hij is een therapeut met de poten in de klei en met het hoofd in de wolken, maar is vooral in het hier en nu!

Michael is een lichtwezen in hart en nieren. Zijn specialistische manier van werken tijdens zijn levens- en traumatherapie sessies zijn karakteriserend voor hem hoe hij met open vizier en grote moed zijn eigen processen en dat van een ander tegemoet treedt. Daarbij verankert hij tegelijkertijd een diepgaande therapeutische veiligheid.

Ervaringen

RISHIS: Blij verrast was ik toen ik de praktijkruimte van Michael binnen kwam lopen, ik waande me meteen in paradijselijke sferen door het zand op de vloer en de fijne geuren. Na een interessant gesprek waarin ik mezelf tegenkwam op vele niveaus, kwam ik erachter dat ik op diep niveau in contact met Michael was gekomen. Dat zorgde voor een fijngevoelige open sfeer waar ik mezelf echt durfde bloot te geven. Nadat die laag opengebroken was, kreeg ik een soundhealing waarin veel ontwikkelingen gaande waren, stukken naar boven kwamen en geheeld werden. De subtiliteit was een verfrissende kracht die vele deuren opende.
Wendy, Rishis

De sessie met Michael smaakte naar meer. Dat is het gevoel dat ik had toen ik de deur uitliep. Meteen de volgende sessie boeken was de gedachte in mijn hoofd. De aanpak van Michael is to the point, waardoor ik snel tot de kern van mijn issue kwam en het drama van de gedachten eromheen kon voorbij gaan. De aanwezigheid van Michael is voelbaar tijdens een SE sessie op een non invasieve, zachtaardige manier die ondersteunend is om verder te kunnen komen in de therapie sessie. Als healer heeft Michael zijn kennis op een unieke, individuele manier geëvolueerd waardoor de authenticiteit en zijn persoonlijke stempel tijdens een sessie voelbaar zijn als veiligheid en aanwezigheid van de healer. Door de meerdere manieren waarmee Michael een sessie kan ondersteunen, verbaal en vooral non verbaal, heb ik het gevoel dat ik bij hem voor alles terecht kan en dat we samen de juiste manier kunnen vinden om een issue te benaderen."
Vrouw, 39 Jaar

Geboren als een mensje zonder zorgen, vol geluk en zin in het leven begon mijn leven. In dit leven kruisten veel mooie, maar ook minder mooie gebeurtenissen mijn pad. De negatieve gebeurtenissen/gevoelens en patronen trokken mij zover het dal in, dat de leuke dingen niet sterk genoeg meer waren om mij uit dit dal te trekken. Ik trok het allemaal echt niet meer. Ik was op... met als gevolg een paar jaar intens depressief en ongelukkig te zijn. De regulieren hulpverlening heb ik even geprobeerd maar toen kwam Michael op mijn pad. Ik ging er sceptisch in, maar het voelde vanaf sessie 1 vertrouwd en meer dan fijn. Michael ging diep en kreeg in mij naar boven wat niemand nog gelukt was... mezelf dus ook niet! Na diverse sessies ging het beter en beter met mij... Alles wat hij zegt en doet (qua oefeningen) tijdens een sessie heeft een betekenis, dit werd mij gaande weg steeds meer duidelijk en kon daar echt wat mee! Zijn aanpak, geduld en professie hierin is onbeschrijfelijk. Wellicht is dit ook niet nodig als ik meld dat ik na zijn sessies totaal niet depressief meer ben geweest. Met Michael als sleutel, kon ik het slot openen naar een nieuw level in mijn leven. "geluk en rust". Mijn dank is groot."
Man, 35 jaar 

Bij Michael heb ik een reading en healing ondergaan. Alles gebeurde op een heel rustige manier. Michael straalt rust en acceptatie uit in zijn manier van werken, waardoor je je gezien en serieus genomen voelt als mens. De reading, waarbij de waardes van mijn chakra's op werden gemeten met een pendel, vond ik heel interessant. Het heeft me bewuster gemaakt van situaties en de manier waarop ik op dingen reageer. De healing voelde zacht aan, en bracht me in een diepe staat van ontspanning. De hele behandeling was tijdloos te noemen, waarin ik even alles vergat en afdaalde in mijzelf. En als je afdaalt in jezelf, vind je antwoorden. Bedankt Michael!"
Vrouw, 23 jaar

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville