Levenstherapie

Levenstherapie
Consultant: tina evers
Prijs: € 90,00
  per 1,5 uur
Locatie: Loenen aan de Vecht
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Ieder van ons heeft ze : hobbels op de weg, frustraties, pijntjes, ongemakken,....(in één woord blokkades).  Het zijn allemaal signalen die ons uitnodigen om bewust te luisteren. 

Wanneer we echt gaan horen wordt duidelijk wat er nodig is om te gaan groeien in richting van onze zielsmissie.  Wanneer we die weg van 'ontdekken' inslaan worden we gelukkiger, gezonder en meer ontspannen. 

Beetje bij beetje verlaten we de schijnwereld van beperkingen en betreden het rijk van onbeperkte mogelijkheden en overvloed.  Omdat wij mensen holistische wezens zijn kunnen blokkades zich op allerlei verschillende manieren (niveau's) uiten. Bijvoorbeeld via het lichaam door pijn of ziekte, maar ook door (heftige) emoties en/ of door steeds terugkerende storende gedachtes. 

Ik luister niet alleen naar je woorden, maar ook naar wat je lichaam en je ziel te zeggen hebben.   Soms is het moeilijk om hier zonder hulp mee aan de slag te gaan en het vol te blijven houden wanneer we steeds weer nieuwe lagen tegenkomen in onszelf.  Het goede nieuws is dat dat ook niet hoeft!

Iedereen verdient een coach of therapeut!  Mijn passie is het om jou te helpen om vanuit je volledige potentieel en je zielsverlangen te gaan leven!   Ik wil je helpen om te gaan zien en ervaren dat deze reis juist zo mooi en rijk is. 

Wat mij kenmerkt is dat ik op een pragmatische manier spiritueel ben, dus met twee voeten op de grond. Want dat is het waar het uiteindelijk om gaat: wij zijn spirituele wezen die hier op aarde mogen ontdekken wie wij werkelijk willen zijn en dat werkelijkheid maken.

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville