Life Coach & Trainer

Life Coach & Trainer
Consultant: Titia de Vries
Prijs: Ä 50,00
per uur (aanvullend vergoed)
Locatie: Amsterdam
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
Direct booken
ę†terug

Life|personal coach (58), teamcoach en trainer, gespecialiseerd in communicatie en (persoonlijk) leiderschap. Ik begeleid mensen naar een positieve verandering. Zowel individueel als in team- en organisatieverband. Ik heb daarvoor een aantal programma's ontwikkeld voor teambegeleiding en intervisie (MasterMindful), waarin ik mede de principes van mindfulness heb geÔntegreerd.

Coachen kan gaan over:

ē loopbaanvragen,

ē zingeving,

ē ineffectief gedrag,

ē stress,

ē leidinggeven. Voor executives ben ik daarbij ook een sparring-partner.

Bij teambegeleiding zijn organisatiedoelen en -context tevens bepalend voor de begeleiding.

Mijn uitgangspunt is dat overtuigingen en drijfveren ons gedrag bepalen. Ken je je eigen drijfveren, dan wordt je gedrag effectiever. Leidend daarbij is de vraag gekoppeld van mijn cliŽnt aan zijn of haar concrete situaties en ervaringen. Een combinatie van denken, voelen ťn doen. Als coach ben ik als een Ďreflecting glassí dat echter gevuld is met humor, energie, enthousiasme en veel kennis en ervaring.


Werkwijze

In het coachingstraject werk ik samen met mijn cliŽnt (ook wel coachee genoemd) aan het stimuleren van reflectie, het vrijmaken van potentiŽle kwaliteiten en het overwinnen van obstakels voor verdere ontwikkeling. Hiervoor hanteer ik verschillende coachingsstijlen en methodieken, afhankelijk van de vraag en context. Het resultaat voor mijn cliŽnten is teruggevonden passie, energie, een doel voor ogen en effectiever gedrag.


Coaching kan gaan over:

- loopbaanvragen,

- zingeving,

- ineffectief gedrag,

- stress,

- leidinggeven. Voor executives ben ik daarbij ook een sparring-partner.

Bij teambegeleiding zijn organisatiedoelen en -context daarnaast bepalend voor de begeleiding.

Kenmerkend voor mijn manier van werken is mijn energie, enthousiasme en empathisch vermogen. Ik weet snel veiligheid en vertrouwen te creŽren voor mijn cliŽnten, zowel particulier als zakelijk. Mijn cliŽnten vinden mij een doortastende coach, die oog, oor en gevoel voor hen heeft. Leidend in mijn coaching zijn de waarden respect, mededogen en liefde voor mensen.

Mijn ervaring

Ik heb 38 jaar ervaring met werken met mensen. Ik heb gewerkt als communicatieadviseur, projectleider en leidinggevende bij de overheid. Ik weet uit ervaring wat het betekent om je letterlijk niet lekker in je vel te voelen (ziekte) of niet goed te functioneren in je werk. Daarnaast vind ik het belangrijk om voortdurend te blijven leren. Die doorlopende educatie en existentiŽle vragen over mijn eigen leven en levenskracht hebben mij daarnaast gevormd tot de coach die ik nu ben. Pal in de wind en buigzaam als bamboe als dat nodig is. Stevig met de benen op de grond en verbonden met dat wat nou juist niet tastbaar is.

Communicatie als rode draad

De rode draad in mijn coaching is communicatie. Communicatie binnen mensen zelf: de obstakels die mensen hinderen en verhinderen voluit in hun kracht te zijn. En communicatie binnen teams en organisaties: waar sluiten mensen op elkaar aan, waar ontstaan conflicten, hoe kunnen tegengestelde kwaliteiten elkaar versterken.† Aandacht voor beide aspecten (inter/intra) maakt dat mijn coaching succesvol is en blijvend resultaat geeft. Ik begeleid daarnaast managers om met dit resultaat verder te gaan.

Trainer en opleider

Daarnaast leid ik managers en coaches op en geef vaardigheidstrainingen in communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit en leiderschap en coachende begeleiding en assertiviteit.

Tarief† vanaf 50 euro (tot 200) per uur

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam†*
achternaam†*
email†*
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder†*

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville