NLP therapie

NLP therapie
Consultant: mia plu
Prijs: € 110,00
  1,5
Locatie: Hilversum
Beschikbaar: ma-vrijdag 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Mia is NLP Master Coach, Psycholoog (HBO) en als lichaamsgericht (psycho) therapeut opgeleid aan het Nederlands Instituut voor Bio-energetische Analyse. In de USA heeft zij haar internationale graad als NLP trainer en consultant behaald. Zij is opgeleid en getraind door onder andere Robert Dilts, Judith Delozier en Suzi Smit.

Daarnaast heeft zij verscheidene workshops en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, systemisch coachen, jungiaans coachen, hypnose en familieopstellingen.  Mia heeft meer dan 30 jaar media-ervaring in het begeleiden en coachen van artiesten en presentatoren. 

Zij vervulde bij de publieke omroep uiteenlopende inhoudelijke en organisatorische functies en heeft een aantal jaren gewerkt als coördinator van het presentatorenbeleid van de AVRO, waarin zij directie en management adviseerde. Mia heeft haar opleiding als MfN Registermediator succesvol afgerond. 

Zij is getraind is om neutraal, objectief en zonder oordeel naar mensen in conflictsituaties te kijken.

Sinds 2007 voert Mia een particuliere praktijk als coach/lichaamsgericht therapeut. Haar cliënten komen vanuit het bedrijfsleven, de media, de particuliere en culturele sector. Vanaf mei 2011 werkt zij vanuit haar eigen onderneming met succes als therapeut, trainer, zelfstandig coach, docent en mediator. Mia staat voor deskundigheid, warmte, gedrevenheid, passie en empathie. 

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville