Personal Energizer

Personal Energizer
Consultant: Vanessa Vink
Prijs: € 120,00
  per uur
Locatie: Amsterdam
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Energetisch werk is mijn passie, mijn roeping! 'Mezelf worden en zijn zodat ik kan ZIJN’ is de rode draad door mijn leven heen: readen en healen heeft mij weer laten worden wie ik was. 'ZIJN' is de motor geweest in het maken van belangrijke beslissingen door mijn leven heen en niets is zo helend als het volgen wat het beste is voor jezelf (en daarmee ook voor je omgeving). Dmv readen, healen en ander lichtwerk haal ik bij jou ook het spreekwoordelijke 'stof' eraf. Jij bent al JIJ. Jij weet de antwoorden al, alleen het is soms verborgen. Met liefde gebruik ik wat het beste is voor jou om dat naar de oppervlakte te brengen.

De combinatie van twee werelden, de academische en de spirituele, is mijn unique selling point zoals je het zou kunnen noemen. Ik word ‘de brug tussen Amsterdam-Zuid en de sprituele wereld’ genoemd. De combinatie van alles maakte mij heel. Dit ben ik! Ik ben een lichtwerker: ik schijn mijn licht op mensen zodat die mensen hun licht weer op hun mensen kunnen schijnen. De vibratie verhogen bij jou: geweldig! 

Labels die je mij zou kunnen geven zijn: energie intuďtief, lichtwerker, channeler, medium, Akasha records lezer, hartopener, helderziende, helderwetend, heldervoelend, helder-empatisch, helderhorendheid en ik ben zelfs soms helderproevend en helder-ruikend, indigo, HSP (hoog sensitief persoon), Lemurische energie, Merlin energie, automatische schrijver, Universal Business ondernemer, medisch intuďtief, maar vooral zeilen op mijn eigen intuďtie met hulp van mijn geweldige team van gidsen en beschermengelen. Ik chat met alle entiteiten met gemak, of ze levend, dood of nooit geboren zijn. We zijn alle zielen en wij zijn één dus ze voelen voor mij allemaal hetzelfde!

Omdat het allemaal met energiewerk te maken heeft, noem ik mijzelf een Personal Energizer. Als een Personal Energizer kan ik je op diverse manieren weer op het spoor zetten, zodat je (weer) je autonomie terugkrijgt en in je eigen kracht komt. Voor meer info: zie http://vanessavink.com/homenl/

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville