Pranic Healing

Pranic Healing
Consultant: Astrid Spruit- van Lierop
Prijs: € 45,00
  per 45 minuten
Locatie: Amsterdam
Beschikbaar: in overleg
 
Direct booken
« terug

Ik ben Astrid Spruit-van Lierop en oprichtster van mijn onderneming Positieve Kijk. Vorig jaar ben ik begonnen met het opzetten hiervan. Binnen een paar maanden stond de website en had ik goed voor ogen wat ik hier mee wilde gaan doen.

In de afgelopen jaren heb ik de nodige hobbels op mijn pad gehad vanwege verschillende negatieve gebeurtenissen. Het is een tijd die achter mij ligt, maar waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Vandaar dat ik het negatieve heb omgezet in het positieve en nu graag positiviteit met iedereen wil delen en anderen wil helpen waar ik kan.

Ik heb verschillende trainingen van Pranic Healing Nederland & Belgie gevolgd en hiervan ook certificaten ontvangen en wil dit mooie systeem graag gebruiken om anderen te kunnen helpen.

Pranic Healing is een systeem waar meer dan 30 jaar onderzoek naar is gedaan en waar mooie resultaten mee zijn bereikt. Ik geef deze energetische behandelingen om allerlei fysieke en mentale ongemakken te verlichten en/of te herstellen. Daarnaast maak ik mensen bewuster door bijvoorbeeld online trainingen positiviteit, geef ik meditatieles, post ik regelmatig op de facebookpagina mooie foto quotes, organiseer ik netwerkevenementen & workshops Pranic Healing en Moodboard maken.

Tarie 60/uur (45/45 min)

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville