Regressie & Healing

Regressie & Healing
Consultant: Maurits Chapot
Prijs: € 90,00
  1,5 uur
Locatie: Amsterdam
Beschikbaar: ma-vrijdag 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Vanaf jonge leeftijd ben ik geďnteresseerd in spiritualiteit en andere vormen van bewustzijn. Tijdens mijn tienerjaren heb ik, mede onder invloed van de boeken van Carlos Castaneda, mijn geest verruimd. In deze periode heb ik vele staten van bewustzijn leren kennen. 

Tijdens het afbouwen van enkele verslavingen kwam ik in een depressie terecht. In 2002 ben ik hierom de opleiding Sjamanistische Healing gestart. Ik ontdekte dat ik veel energie van andere mensen bij me droeg. Deze energie bevatte de emoties van andermans negatieve ervaringen. Als resultaat daarvan had 'malen' (het bedenken waarom je je zo rot voelt) ook geen zin. Tijdens de opleiding ben ik alles aangegaan wat er zich aandiende vanuit mijn onderbewustzijn. Door goed onderscheid te maken tussen eigen- en niet-eigen energie, heb ik mijn eigen delen kunnen helen. De depressie is in zijn geheel verdwenen en niet meer teruggekomen.

In de periode erna heb ik enkele jaren gereisd naar o.a. Tibet, Nepal en India en mijn studie Communicatiewetenschap (UvA) afgerond. Vervolgens heb ik het familiebedrijf in de woninginrichting branche overgenomen en twee kinderen gekregen. Als hardwerkende ondernemer ben ik na een jaar in een burn-out beland en een jaar later in een scheiding. De volgende verwerkingsperiode was aangebroken. Een paranormaal natuurgeneeskundige heeft een deurtje opengezet naar een vorig bestaan, waarna drie jaar lang onophoudelijk de ervaringen van verschillende vorige levens naar boven kwamen. Wederom had ik geen keus dan alles wat mijn onderbewustzijn naar voren schoof aan te gaan.

Een nieuwe fase brak aan in 2012 en het besluit kwam om mijn zaak uit te verkopen. Tijdens een reis naar Azië kwam ik in de Wat Arun tempel in Bangkok, Hartanto tegen. Hij legde me de inhoud uit van de lessen die Boeddha tijdens zijn leven heeft onderwezen. Boeddha beschrijft de werking van de 'psychofysiologische machine' van de mens op korte- en op lange termijn. Hoe verlangen, wilskracht, lust en het vasthouden hieraan ons leidt naar steeds weer opnieuw geboren worden en de wijze waarop wijsheid deze cyclus kan doorbreken.

De periode van loslaten was aangebroken, in combinatie met een gedisciplineerd leven als Modern Monk. Opnieuw geleid door mijn onderbewustzijn heb ik alles wat zich aandiende los kunnen laten. Hierdoor kwam ik steeds meer in het hier en nu. Mijn burn-out is verdwenen nadat ik het vasthouden aan (te) gedisciplineerd leven los mocht laten. Tijdens deze periode heb ik me toegelegd op studeren, allereerst heb ik mijn kennis op het gebied van design & development van websites en inrichting van software applicaties verder verdiept. Aangevuld met een drie jarige HBO opleiding Regressie en Reďncarnatietherapie en twee opleidingen Medische- & Psychosociale basiskennis. 

Op dit moment volg ik continu de flow van het leven. Volledig geleid door mijn gevoel, afgestemd op het universele. Mindful en aware. Hierdoor weet ik elk moment of ik naar links of naar rechts moet, hard of juist minder hard moet werken. Wel of niet iets aan moet gaan en verwerken, of het laten rijpen totdat het juiste moment daar is. En waar ik ook ben in mijn ontwikkeling... ik ben ok!

Sjamanistische Healing sessies worden gegeven met veel liefde, compassie, focus en vastberadenheid.

Regressietherapie sessies duren ongeveer 2-3 uur, de sessie richt zich op een vooraf besproken thema. Tijdens de sessie blijven we in constant verbaal- en non-verbaal contact. We volgen en werken met datgene dat bij jou opkomt, wat het ook is. Vanuit jouw emotionele en lichamelijke sensaties gaan we terug naar het moment van ontstaan ervan. Door het (eindelijk) doorvoelen van onverwerkte emoties, kun je het verleden achter je laten. Aanvullende methoden om de ervaring zo compleet mogelijk te transformeren zijn personificatie, innerlijk kind werk en energiewerk. Indien er blokkades zijn, kijken we samen wie of wat ervoor zorgt dat dit gebeurt.

Regressietherapie sessies worden gegeven met veel respect voor de moed die je opbrengt om onverwerkte ervaringen aan te gaan. Ik werk rustig, laat ruimte om in de emotie te komen, goed te doorvoelen en ga zo diep als nodig is om bij de kern van het probleem te komen.

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville