Personal Shamanic Healing Itzhak Beery

Healings in de Quechua traditie

Begin: Wednesday, 09 May 2018
Einde: Thursday, 10 May 2018
Locatie:  Amsterdam

LET OP VOOR EEN PERSONAL HEALINGS VAN ITZHAK NU (2019) SCHRIJF JE HIER IN 
------------------

Shamanic healing 

herstelt de balans en verbinding tussen lichaam ziel en geest. Het richt zich niet alleen op symptomen, zoals traditionele geneeskunde of therapie, maar spreekt het volledige gezondheidssysteem aan.

Itzhak Beery maakt gebruik van de methodes van de Quechua traditie om emotioneel en fysiek welzijn te bewerkstelligen en het geneesproces op gang te brengen. Itzhak diagnosticeert de fysieke en geestelijke gesteldheid, reinigt lichaam en geest, heft energieblokkades op tussen de vier geestelijke en fysieke lichamen, verwijdert negatieve energie, versterkt de bescherming, opent de chakra’s, en geeft recepten en rituelen mee voor groei en healing. 

Itzhak Beery (New York), geboren in Israel, werd geïnitieerd bij de familietraditie van een Quechuan Yachak  uit Ecuador. Hij studeerde met Ipupiara, een Braziliaanse ‘elder’ en met Cleicha, een Peruaansecurandera (highly spiritual member of a community). Itzhak is eveneens geinitieerd door Shoré, een Shaman uit de Amazone.

Vanaf 1994 studeerde hij het het pad van de shaman en healing met inheemse shamans uit ondermeer Hawaii, Ecuador, Peru, Groenland, en Amerika. Hij is een van de oprichters van de New York Shamanic Circle, onderdeel van de Society for Shamanic Practitioners, en oprichter van een van de belangrijkste kennisplatforms over shamanisme www.shamanportal.org. Itzhak heeft een eigen healing praktijk in New York City en geeft cursussen en workshops aan het leidende spirituele instituut in New York, het Open Centre.

Het tarief bedraagt 160 euro voor 1 uur (met uitloop mogelijkheid). 

Neem contact op saskia@rishis.nl voor het plannen van je afspraak of bel 06-30411883 mocht de prijs voor je te hoog zijn en je hebt een minimum inkomen neem dan even contact op ook dan bieden we een kleine korting als er plekken over zijn.

Als je direct wil boeken dan kan dat via deze site je klikt op de oranje knop boeken, wordt gevraagd te betalen en wij nemen dan direct contact met je op voor het maken van een afspraak wanneer het jou schikt.

Meer informatie? Check zijn website:  www.itzhakbeery.com

Shamanic Healing Itzhak Beery

Data:  9 & 10 May
Sessies:  tussen 10.00 tot 19.00 
Locatie : Amsterdam Rivierenbuurt
Tarief : 160 euro/1 uur (eventueel uitloop)

Boek snel er zijn slechts enkele plekken en reserveringen voor Itzhak Beery lopen hard. 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville