Shanti en Babaji

Toegevoegd door Saskia Beugel op 09-05-2007 om 00:00

Eergisteren kreeg ik opeens een telefoontje, Shanti.

Shanti was net in India geweest en had daar in Goa mijn nummer gekregen van Stani, een vrouw uit Bali, die sieraden maakt die ik al eerder dit jaar had ontmoet in Goa en die had gezegd jij moet Saskia bellen. Mmm wat komt er nu weer op mijn pad?

Dus zodoende zat ik vandaag bij de Thai te eten met Shanti. Shanti was naar Babaji geweest ook nog eens, uit de Gurulineage van vele Gurus in India maar ook van mijn leraar in Rishikesh. Maar Babaji is niet zomaar een Guru met een ashram die Lonely Planet staat. Daar word je voor gevraagd en naar toe geleid. Bijzonder dus. Bijzondere vrouw met heel veel creativiteit, ideeen en heel veel blije, lichte energie. En ik denk dat we heel veel mooie dingen gaan doen. Echt heel Rishis of gewoon heel Shanti...! Oost West. De ideeen ratelden uit onze hoofden.

Of komt dat eigenlijk wel van ons. Want wij zijn, zo vertelde Shanti en ik denk dat ook, tools van de Divine Energy. Na wat soul searching kom je steeds dichterbij wat nu werkelijk dichtbij je hart ligt...Ik was iig blij om te horen dat de Rishis, die in de Himalaya zitten het goed vinden dat ik de naam Rishis voer. Rishis is echt een bijzondere naam dat realiseer ik me keer op keer dat het waardevol is dat ik die mooie naam mag voeren en ook van de Rishis. Ohm Shanti je hebt me geinspireerd

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville