Affirmatie

Toegevoegd door Saskia Beugel op 11-05-2007 om 00:00

Vandaag werd ik geinterviewd door Amsterdam FM de AT5 van de radio. En Gwen de presentatrice die mij interviewde haakte in op visualiseren en creeren The Secret, What the bleep.. . Daar is veel om te doen inderdaad. Dit is allemaal op basis van affirmaties...

"Affirm what you know to be true in your heart, and you will create that reality. Affirm that you are free, and strong, and attractive, and prosperous, and loving – and you will find, often in a remarkably short time, that your outer world will begin to change as a reflection of your changing inner consciousness"

De buitenwereld is altijd een spiegel voor je binnenste zelf. Wat jezelf uitstraalt wordt weerspiegeld in mensen en gebeurtenissen. Dat is even lastig want als je je niet lekker gaat even kaatst dat lekker heen en weer...tot jezelf de kracht weer vindt. In jezelf. En in dat proces heb ik denk ik de afgelopen maanden wel gezeten. In India en ook tijdens de yoga teacher training in Gokarna was het tough emotioneel met name... en de maanden daarna ook. En die spiegel ai ai ai ai maar de laatste dagen merk ik dat ik gegroeid ben lichter voel. En ik loop op straat en mensen zeggen vrolijk gedag of knikken aardig. Iets is veranderd... niet de buitenwereld. IK IK ben veranderd..

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville