Ronald Jan Heijn

Toegevoegd door Saskia Beugel op 01-09-2007 om 00:00

Vandaag zat ik met Simone Kuiter van For Love and Grow in Mercurius en toen kregen we een map aangereikt van de barjongen die ze net gevonden hadden in de kelder. Het was een map met originele tekeningen van Ronald Jan Heijn voor zijn droom Oibibio. Voor zover ik begreep uit de tekeningen had hij o.a een vorm van een 'Yurd' voor ogen in het auditorium van Mercurius. Echt prachtig.

Alleen maar naar zijn tekeningen kijkend voel je al hoe echt en compleet zijn droom was. In de vorm van een Lotus tekende hij alle ruimtes en de ideeen. Respect..Respect voor Ronald Jan Heijn en dank voor alle prachtige inspiratie! Oibibio was echt een mooie gedachte en misschien zijn tijd vooruit. Maar de kritieken die Oibibio van sommige heeft gekregen zijn echt van pessimistische, calvinistische, kleinmenselijke aard. We kennen allemaal wel een paar van die mensen, je vertelt aan iemand enthousiast een verhaal of een idee, een droom. En in plaats van enthousiasme, support en liefde hoor je angst, jaloezie, afgunst en ... maar.... maar.... maar.... waardoor je zelf ook gaat twijfelen...Come on! Lets dream... waarom strijden...Maar wat een rijke geest als je boven die kritiek kan staan, wat Ronald Jan Heijn volgens mij altijd heeft gedaan.

Voor degene die het niet weten Ronald Jan Heijn heeft net de film Staya Erusa ontwikkeld http://www.voorbijdedood.nl/. Met deze film wil hij samen met Uri Geller een bijdrage leveren aan de transformatie van bewustijzn

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville