Yin en Yang

Toegevoegd door Saskia Beugel op 06-09-2007 om 00:00

Van het weekend een holistic massage van Aikiko gehad. Aikiko masseert niet alleeen maar werkt ook met energie (Jin Shin). Jin Shin is een healing art te vergelijken met Reiki. Ik was er al lang niet geweest, de vorige keer, maanden geleden, toen ik er was kwam er van alles los dus dacht ik ik laat maar even. Een paar dagen geleden hoorde ik van een vriendinnetje dat zij en dr vriend daar regelmatig naar toe gingen en hoe prettig dat was. Toen dacht ik daar ga ik ook maar weer eens.. en plop nog geen 5 minuten daarna kwam ik Aikiko tegen en gelijk geboekt.

'Cleaning the body, the mind & the soul' is wat Aikiko doet. En dat klopt, ze doet mooi werk. Mijn rationele (mannelijke) en intuitieve (vrouwelijk) kant stonden volgens haar een beetje los van elkaar en zouden iets meer mogen doorstromen. Het Yin en Yang idee.. En ik zweefde een beetje veel gronden dus.. Ik begreep dat het een beetje door sloeg naar de intuitieve kant..Nou ja als het goed is heeft zij het weer een beetje gestroomlijnd... ah geeft niets he allemaal proces proces ;-)

Volgens mij kan het mij inderdaad een beetje doorschieten. Als ik zakelijk bezig ben ben ik ook echt zakelijk en rationeel maar als ik in een meer intuitieve mood zit dan ben ik ook wel heel erg gevoelig. Dus als Aikiko de yin en yang weer even een beetje de goeie richting heeft geduwd was het dat weer waard....

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville