The Secret en een lijntje naar boven

Toegevoegd door Saskia Beugel op 09-09-2007 om 00:00

Vandaag op de Paravisiebeurs in Den Haag geweest op uitnodiging van Prem Heera van Heart Events. Ook zoiets trouwens een paar weken geleden vertelde een vriend van mij dat hij iemand kende bij Heart Events, dat die ook wat dingen deden zoals Rishis. Ik keek op de site en dacht mm interessant zouden we leuke dingen mee kunnen doen. Een week later belde Prem van Heart Events mij zelf op... en gaan we kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

Wat was er te beleven op de Parabeurs... Veel paragnosten en engelschilderaars mmm dat ziet er toch nog iets te advanced uit voor mij ;-) Naast paragnosten waren er sjamanen, Oneness blessing gevers, aurareaders, tarotkaartleggers, astrologen, helderzienden, lezingen, mediums, chi vitalizers. Ik was met Simone van For Love and Grow en het mooiste wat we hebben ondernomen is een professionele reading van de auras. Dit werd gedaan door Ingrid Hoogendoorn van ASPI (www.aspi.nl)

Je legt je hand in een voorgevormde hand met sensoren, houdt een minuut je hand hierop en intussen mediteer je. Via accupressuurpunten worden de energiewaarden gemeten. En dit wordt in aurakleuren gecommuniceerd op een beeldscherm. Was erg mooi om te zien. Gelukkig werd het heel goed en prettig toegelicht. Bij mij veel turqoise, kleur van intuitie en blauwpaars van spiritualiteit en rood van idealisme gecombineerd (daar deed ik waarschijnlijk al wat mee in mijn werk volgens de dame die mijn aura las). Verder groen onder bij mijn voeten voor verbinding met de natuur (die moet ik af en toe hard op zoeken weg uit de betonnen stad..) en ze zag dat ik veel last kon hebben van emoties maar dat ik ook emoties en struggles van anderen, tussen anderen voelde (prive of zakelijk) die zich in mij vast gingen zetten.... Nou dat verklaart wel weer een en ander. Maar gelukkig zagen we ook twee witte energieen links en rechts van mij.... mn engeltjes! En een geel-gouden lijn bij mijn 7e chakra (kruinchakra) die verbonden was met een hoge identiteit zoals Jezus of Boedha. Wow!! Nou die engeltjes heb ik altijd wel gevoeld... maar zo'n lijntje naar boven is verrassend fijn. I am eternally grateful! Joehoe. En dank jullie wel engeltjes. Dit was echt bijzonder om te zien en hoop ik te kunnen delen via Rishis. ASPI komt vast een keer de readings doen bij Rishis..

Daarna vond Prem het wel een goed idee dat ik "even" de Secret in zou leiden omdat Patty Harpenau dat zou doen maar er onverhoopt niet was. Ik zei dat hij zelf de Secret mocht inleiden maar dat ik wel iets korts kon vertellen over Rishikesh, mijn droom en wat er gebeurd. Dat er 100 mensen zouden zitten had ie even niet verteld. Maar goed het is mooi om over Rishikesh te vertellen en over dromen en over hoe die dromen te bereiken en dat je dan bij je sankalpa komt (door diepe meditatie) waar de Secret eigenlijk over gaat.

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville