Rishis Full Moon

Toegevoegd door Saskia Beugel op 30-09-2007 om 00:00

n

When the moon, consciousness, is full, it is round, whole, complete, perfectly reflecting the light of divine awareness. The full moon is enlightenment. It is Buddha-mind.

Twee dagen na Full Moon was het inderdaad nog steeds veel energie... in de lucht en iig afgelopen vrijdag in Mercurius. Na een jaar zoeken en worstelen naar de balans en het juiste lijntje hadden we het volgens mij nu te pakken (mm ik denk dat het gelijk op liep met mijn eigen proces). Schoonheid van Oost en de schoonheid van West! Mercurius met alle decoratie & beelden van Wereldse pracht zag er ook echt magisch uit.

En alle positieve feedback die we kregen maakt dat we nog meer bevestigd krijgen dat we op het goeie pad zitten. Gek is dat eigenlijk ik voelde gewoon en alle collegas met mij dat het dit keer helemaal op het goede spoor zaten. Een bijzonder programma met een intense beleving waarmee we spiritualiteit op een toegankelijke manier presenteren. Mannen in pak, hippe vogels, wijze mensen, jonge spirituelen, openminded, spiritueel-creatieven, bergbeklimmers, tennisclubbers, advocaten, artsen, yogaleraren en artiesten. Het was een gemeleerd publiek met 1 ding in common: een vrije geest (en soulconscious)!

De volgende dag was ik heel happy zelf en raakte het me.. ik vond het heerlijk en de reacties van mensen maakte dat gevoel alleen maar sterker..Maar het klopte zo voor mijn gevoel.. en dat was echt wel even zoeken en worstelen om dit te vinden. Eerlijk gezegd realiseerde ik me de volgende dag ook dat het echt iets moois en bijzonders was wat we afgelopen vrijdag met zijn allen (Kareem, Galitta, Rakesh, Fraukje, Prem, Valerie, Cynthia, Alexandra, Annemiek, Andrea, Anne, Indra, Marcia, Helen, Karen, Susan, Leon, Rene, Valentijn, Andrea, Hans en de drummers) gecreerd hebben! Dank je wel.. en dank ook aan de gasten. Met name de uitsmijter was ook erg blij hij beweerde dat hij nog nooi in zijn leven zo vaak omhelst was door zoveel vrouwen op 1 avond.. volgende keer is ie er weer bij.

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville