Video of the Soul

Toegevoegd door Saskia Beugel op 30-03-2008 om 00:00

Mahatma Gandhi


Het laatste nieuws staat in het teken van de film van Wilders. Van de Harpenau Foundation kreeg ik onderstaande mail waar we met Rishis achter staan en die ik graag wil delen omdat dit volgens Rishis ook de enige weg is. Laten we ons niet laten verleiden door de lagere frequenties en streven naar frequenties als licht, verbinding, liefde en compassie.

The Life Foundation en de Harpenau Foundation zijn neutraal ten aanzien van politiek of religie. Wij geloven niet in keuzes maar juist in verbinding. Onze codes staan voor leven, respect, verbinding en delen. Dit gedachtegoed leven wij bewust. Tegen iets strijden of vechten heeft geen zin, het wakkert de stem van haat alleen maar meer aan. Dat wil niet zeggen dat wij machteloos staan tegen deze stem en haar lage frequentie, zoals wrok, haat, verdeling en angst.

Hogere frequenties zoals liefde, licht, verbinding, compassie en onvoorwaardelijkheid tillen de wereld op. En als we begrijpen dat het ego vecht maar het hart heelt dan hoop ik dat jullie de intentie van deze mail begrijpen. Wij zouden graag het voorbeeld van Gandhi volgen en de krachtigste energie gebruiken die we tot onze beschikking hebben. De stem van liefde en deze proactief gebruiken. Wij beschikken over een database waar mening politieke partij jaloers op zou zijn en als we alle databases bundelen dan is ons gezamenlijk bereik vele malen groter.

Mogen wij jullie uitnodigen om de stem van verbinding te delen want waar haat is, is ook liefde. Waar verdeling is, is ook verbinding en waar duisternis is, is ook licht. Laten we ons licht gebruiken om de duisternis te laten verbleken en daarmee mensen helpen die onze hulp nodig hebben.

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville