Ayahuasca, een heilige reis naar binnen

Toegevoegd door Lisette Hennen op 09-04-2008 om 00:00

Afgelopen zaterdag was het dan zover, iets waar ik al 2 jaar naar toe leef. Het beleven van het medicijn Ayahuasca.

Op een bijzondere plek in Amsterdam werden we ontvangen en wachten we totdat de groep compleet was. Er was even tijd om elkaar te ontmoeten, thee te drinken alvorens de ceremonie begon. De plek waar de ayahuasca werd genomen werd door onszelf ingericht zodat we allemaal een eigen comfortabele plek hadden, vanwaar we de reis naar binnen gingen maken. Voor ieder werd de ayahuasca op een speciale manier gemeten waardoor degene kreeg wat voor hem/haar voldoende was.

Binnen 15 minuten begon mijn reis en kreeg ik allerlei prachtige visioenen (zie het werk van kunstenaar Alex Grey) en inzichten. De reis werd begeleidt door A. die prachtige zang en muziek instrumenten bespeelde die er steeds voor zorgde dat je in andere werelden kwam en andere delen van jezelf kon door werken. Dit was zeker een waardevolle aanvulling.

Ayahuasca is met recht en diep respect een medicijn te noemen. Iedereen maakt zijn eigen reis naar binnen en geen enkele is hetzelfde. Het is zo persoonlijk, je komt oog in oog te staan met je eigen angsten en pijnen in je lichaam, die je kunt doorwerken op een liefdevolle manier. Je komt weer in contact met je diepe innerlijke zelf en je ziet weer wie je bent en waar je naartoe wilt in je leven. Na een ayahuasca-reis ben je compleet herboren. Een prachtige waardevolle ervaring!

« terug

Blogger

Lisette Hennen

Namaste lieve bloglezer! Ik ben Lisette Hennen, en geef Beeldende therapie & Superfoodcoaching via ‘Art... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville