Codex Alimentarius

Toegevoegd door Saskia Beugel op 17-05-2008 om 00:00

De afgelopen dagen kreeg ik van verschillende kanten mailtjes over de Wet Codex. Ik zal hieronder de informatie weergeven zoals ik die per mail kreeg en daarbij nog wat linkjes met interessante achtergrondinformatie hierover.

Wat dit met mij doet is dat ik ga denken, filosoferen. Jeetje als dit echt zo is allemaal in wat voor een wereld leven we? En wat is de waarheid? Wat is goed, wat is kwaad? Wat is donker en wat is licht? En is de farmaceutische industrie het donker en wat is dan het licht. Maar het gaat verder is dan het donker rondom die industrie inderdaad gelinkt zelf aan het donker rondom de occulte bewegingen van Hitler zoals in het artikel op de site van 'wij worden wakker' staat. Of is het zoals de site zelf omschrijft: 'De Codex Alimentarius Commission (Codex) is een internationaal forum waaraan door 173 landen wordt deelgenomen. Dit forum ontwikkelt internationale normen voor voedselproducten, met als doel de internationale volksgezondheid te beschermen en de eerlijkheid van de handel in voedselproducten te bevorderen'.

En dan haal ik de Advaita erbij die er vanuit gaat dat er geen goed of kwaad is maar dat dat allemaal onze perceptie is, ons eigen bewustzijn. Goed en fout bestaan niet, dat zijn denkbeeldige begrippen en alles is continue om te draaien. 'Het is goed dat meer mensen genezen kunnen worden, of is dat juist slecht omdat de wereldbevolking daardoor zo toeneemt? Hilter was slecht, of was hij juist goed omdat hij de mensheid een spiegel voorhield en mensen tot inzicht bracht middels zijn wreedheden. De denkbeeldige persoon Hitler is een stukje bewustzijn dat zijn perfecte rol speelde in het kosmische verhaal.'

Steeds meer realiseer ik me dan hoe belangrijk het dan is dat je terugmoet naar je eigen waarheid, je eigen gevoel, of zoals het in de spirituele wereld genoemd word: je eigen innerlijke guru.

Uit de mails:

Op 1 januari 2010 wordt de Wet 'Codex Alimentarius' van kracht. Deze wet bepaalt dat:

1. Elk dier (ook uit de biologische sector) dat als voedsel gebruikt wordt, behandeld MOET zijn met antibiotica en exotische groeihormonen;

2. Alle voedsel en voedingsmiddelen MOETEN worden bestraald;

3. Voedingssupplementen zoals vitaminen en mineralen ILLEGAAL zullen worden;

4. Alle alternatieve medicijnen als geneesmiddelen zullen worden beschouwd en UITSLUITEND verkrijgbaar zijn op (regulier) doktersrecept.

Het ontwerp voor deze wet is door de W.T.O. (Wereld Handels Organisatie) opgesteld onder auspiciën van de FAO (Internationale Voedsel- en Landbouworganisatie) en de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en 173 landen hebben ervoor getekend. Nederland heeft op 1 januari 1995 getekend; we zitten er dus aan vast.

We hoeven ons niet af te vragen hoe deze wet onze gezondheid enorm negatief beïnvloedt. De Amerikaanse psychiater Dr. R. Laibow heeft een stichting gevormd, waar rechters en advocaten onderdeel van uitmaken, om hier tegenin te gaan. Zij hebben ontdekt dat deze wet in strijd is met de Amerikaanse grondwet en tegen de wet op ons 'recht op leven' is. Haar stichting verzamelt duizenden handtekeningen om een petitie bij de regering te kunnen indienen om deze wet tegen te houden.

Zij adviseert Europa om hetzelfde te doen, om een platform/stichting te vormen – liefst op Europees niveau - waarin onder meer rechters en advocaten zitting hebben. Deze stichting moet in staat zijn om een gedegen petitie in elkaar te zetten en miljoenen handtekeningen bij elkaar te krijgen, die aan het Europese Parlement aangeboden kunnen worden.

Wat nodig is zijn mensen met knowhow, die tegen deze maatregel een vuist willen en kunnen maken. Want herhaaldelijk is gebleken, dat de onderlaag van de bevolking een geweldige kracht kan ontwikkelen, waardoor de bovenlaag onder druk gezet kan worden.

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M30&ss=P60&l=NL

http://www.healthfreedomusa.org/

http://www.codexalimentarius.nl/

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville