Onvoorwaardelijk liefde

Toegevoegd door Henry de la Croix op 27-05-2008 om 22:54

Het is mogelijk om iemand op enig moment in je leven te ontmoeten waar je zoveel voor voelt, dat je dat niet kan bevatten, die je lijkt te kennen op een ander (ziels) niveau, en waarbij alles lijkt te kloppen. Al je zintuigen worden geprikkeld en je voelt iets dat je kunt omschrijven als de perfecte staat van zijn, namelijk onvoorwaardelijke alomvattende liefde, voor jezelf, de ander in diepste staat van bewustzijn in Body, Mind & Soul.

Onvoorwaardelijke liefde is in mijn waarheid:

'De drijvende kosmische kracht en alomvattende zuivere energie van het universum'

Onvoorwaardelijke liefde, wil niet bezitten, stelt geen voorwaarden, is zuiver en kan niet bestaan als anderen daardoor gekwetst worden.

En omdat wij allen Goddelijke zielen in een aards mensenlichaam zijn, kunnen we soms door de intensiteit daarvan in verwarring worden gebracht en kunnen we deze kosmische universele liefde transcenderen naar iets wat ons doet twijfelen.

Wat is het wat ik voel? Onvoorwaardelijke liefde? Lichamelijke liefde? Fysieke aantrekkingskracht? Twijfel, als je een partner hebt! Mis ik iets bij mijn partner? Waarom ontmoet ik die ene persoon, op dit moment in mijn leven? Is dit mijn soul mate? Tweelingzielen? Wie ben ik? Wat Voel ik? Wat kies ik? Waar ga ik voor? Etc. etc.

Voor mij is het nu duidelijk wat ik heb mogen ervaren in mijn leven.

Een les in het mogen voelen, voorzover mogelijk met onze aardse beperkingen, van onvoorwaardelijke alomvattende zuivere kosmische liefde, die niet te bevatten is.

Ik besef dat het mijn taak is om deze diepe gevoelens die gericht zijn op één persoon om te buigen en te delen met een ieder, mannen, vrouwen en kinderen. Vanuit mijn diepste wezen, mijn hogere bewustzijn, dat onvoorwaardelijke liefde is, mijn hart te openen naar een ieder. Zodat ik een ieder open onbevangen en zonder vooroordeel tegemoet kan treden, kan helpen en geholpen worden, kan leren en geleerd worden, kan troosten en getroost worden.

Is dit alleen mijn taak? Dat denk ik niet!

Een ieder die op één of ander niveau liefde heeft gevoeld, heeft gegeven en ontvangen, mag anderen leren hoe dit is. Hoe doe ik dat hoor ik je vragen?

Gewoon! Door onvoorwaardelijk, zonder voorbehoud van jezelf te houden, onder alle omstandigheden.

Ook als je net uit je bed komt, een bad hairday hebt, je vindt dat je er niet uit ziet, iemand je teleurstelt of kwetst, etc. Of als alles in je leven tegen lijkt te zitten. J J J En dat is eigenlijk mijn boodschap!

Verbind je elke dag opnieuw met het Goddelijke deel in jezelf. Houd onvoorwaardelijk van jezelf.

Open je hart naar elk wezen hier op aarde! Wees pure liefde!

 

« terug

Blogger

Henry de la Croix

Hoi, mijn naam is Henry de la Croix. Na ruim 17 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heeft mijn ... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville