Bravery

Toegevoegd door Saskia Beugel op 23-06-2008 om 00:29

object width="610px" height="483px">

Remco van Dorp van Zoek de Waarheid Hyves heeft een videoclip samengesteld, het is wel een beetje heftig en gaat misschien wat ver maar het raakte me wel, ook met de muziek van James Blunt

Deze muziek en dit filmpje zegt ook wat over mijn gemoedstoestand op dat moment (ik realiseer me dit meer dan een maand later en schrijf het er nu bij). Verdriet en en teleurstelling en mijn wens om iemand kracht en energie te geven om er echt doorheen te gaan (en tegelijkertijd realiseer ik me dat dat ieder zijn of haar eigen keuze is ik kan enkel mijn eigen pad lopen en daarbij mensen inspireren). En de teleurstelling: I see no bravery in your eyes only sadness.. 

Deze muziek weerspiegelt ook mijn eigen pijn en struggle voorafgaand aan de overgave aan de levensstroom.

Het ging over iemand die heel dichtbij me stond. Een mooie (misschien jonge) ziel met prachtige plannen met een creatieve bron die ik heb mogen zien en die langzaam open aan het gaan was. Voor zichzelf maar ook om de wereld iets moois te bieden. Het was bijzonder maar ik voelde ook alle twijfel en angst en het toch graag willen voldoen aan het plaatje. En ik dacht wees krachtig ga naar die bron, daar zit alle gevoel, je power, je moed: bravery!  Durf in het diepe te springen van je hart. Maak keuzes vanuit kracht, niet vanuit angst.

Maar dat is niet makkelijk dat weet ik ik herken het zo, het plaatje is ook fijn en veilig en de donkere nacht van de ziel die aan de vrijheid vooraf gaat kan donker zijn... De wereld maakt het niet makkelijk om 'vrij' te kunnen zijn. Ik werd ook steeds teruggetrokken of ik liet me terugtrekken uit angst of ik dacht dat je je dan moest onthechten van dierbare mensen en zaken. 

Maar beide moet kunnen een free soul in de wereld van nu... En ook geldt...ieder zijn timing, ieder zijn weg...maar ik voelde opeens een afstand tussen ons. Een been in West en een been in Oost... volgens mij is het West meets East!

 

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville