The Creation - the chosen way of life

Toegevoegd door Henry de la Croix op 02-06-2008 om 21:41

Ziek beter best is de intrigerende titel van een boek dat ik enige tijd geleden cadeau kreeg. Na het met aandacht gelezen te hebben raakte het me dat de auteur op een heldere eerlijke manier handvaten aanreikt die het mogelijk maakt je leven ingrijpend te veranderen.

Afgelopen weekend was ik op uitnodiging aanwezig bij een trainingsweekend van de Nederlandse vereniging voor Journey therapeuten waarbij dit boekje de basis vormde van een training waarbij aan de toehoorders op een liefdevolle en authentieke manier aangereikt werd hoe je de scheppingstherapie die in het boek wordt beschreven kunt toepassen.                                          

Het is een wonderlijk weekend geworden waarbij enthousiasme gepaard ging met harmonie, passie en empathie. Het ontlokte bij mij een gevoel van bewondering om te zien dat een grote groep mooie mensen hun vrije tijd besteden om zichzelf te ontwikkelen zodat ze anderen nog beter kunnen helpen en begeleiden naar heelheid en balans in hun levens.

Uiteindelijk ontstond er zoveel enthousiasme over de krachtige werking van deze bijzondere therapie dat er vanuit de groep spontaan de wens werd geuit om met zijn allen in dit geval ongeveer 60 mensen een krachtige intentie neer te zetten dat deze in Nederland ontstane therapie wereldwijd verspreid mag worden. Ben ik getuige geweest van iets moois? De tijd zal het leren. De auteur en trainer heeft in ieder geval besloten om direct deze intentie om te zetten in actie getuige de e-mail welke ik vandaag ontving.

Daarin staat dat de scheppingtherapie voortaan The Creation - the chosen  way of life heet.

 

 

« terug

Blogger

Henry de la Croix

Hoi, mijn naam is Henry de la Croix. Na ruim 17 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heeft mijn ... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville