One Planet, one Earth, one Humanity

Toegevoegd door Saskia Beugel op 10-07-2009 om 01:22

Ik ben me de laatste tijd aan het verdiepen in nieuwetijdskinderen, regenboogkinderen en sterrenkinderen. Els Kikke had me wel eens aangegeven dat ik een nieuwetijdskind (kind?) was en ook Peter den Haring, astroloog vertelde dat.. maar ik had me er tot nu toe nog niet zo mee bezig gehouden.

Totdat ik bij Tuffie van de School of Life die een lading boeken uitstrooide en zei.. kies maar uit... Ik zag een boek en vrijwel direct dacht ik die is voor mij.. Het boek was Sterrenkinderen van Phoebe Lauren. Opeens werden dingen me helder. Zeker nadat ik een paar kopjes thee heb gehad met Martyn Clayborough (pyschic consultant).. puzzelstukjes vallen in elkaar.. Ik vond op You Tube en op Hyves een mooi filmpje en een text wat me aansprak.. Ik denk dat vast meer mensen die deze website bezoeken zich aangesproken voelen.. when starchildren unite they can create a very powerful vibration.. misschien is dat de onderliggende missie van Rishis.. Michael was er ook één... daarom creerde hij Neverland..!


Kenmerken van Regenboogkinderen

Regenboogkinderen zijn kinderen die deel uitmaken van de groep nieuwetijdskinderen. Gezegd wordt dat sinds 2002 elk kind als NTK geboren wordt, maar niet als Regenboogkind. Wat maakt deze kinderen dan zo wezenlijk anders?

Hoog bewustzijn
Regenboogkinderen worden geboren met een zeer hoog intuitief bewustzijn. Ze zien en horen alles van anderen. Ook zijn ze zeer ontvankelijk voor energiëen die anderen vaak niet waarnemen. Regenboogkinderen zijn vaak paranormaal begaafd. Deze begaafdheid zorgt ervoor dat ze andere dingen kunnen waarnemen, zoals geesten.

Voeding
Regenboogkinderen kunnen allergisch reageren op voeding. Eten en drinken kan het best in kleine hoeveelheden worden aangeboden, liefst 6 tot 8 keer per dag. De kinderen drinken vaak water, en kunnen zeer veel baat hebben bij biologisch en/of
vegetarisch voedsel.

Zien
Nog een ander opvallend kenmerk van deze kinderen zijn de ogen. Regenboogkinderen worden geboren met uitzonderlijk grote ogen. Vaak zijn de ogen blauw, soms ook bruin. Deze ogen kunnen dwars door je heen kijken, tot recht in je ziel. Mensen die door een Regenboogkind worden bekeken voelen zich soms naakt, omdat ze het gevoel hebben dat het kind alles ziet.

Eigen-wijsheid
Deze kinderen zijn bijzonder wijs. Het zijn vaak middel-oude tot oude zielen die teruggekeerd zijn als Regenboogkind. Deze kinderen laten zich niet zomaar alles zeggen. Hun eigen-wijsheid zegt hen wat ze moeten doen.

Hooggevoeligheid bij Regenboogkinderen
Regenboogkinderen zijn vaak te typeren als hooggevoelig (HSP, HSK). Ze kunnen extreem reageren op prikkels. Bijv.:

etiketjes in de kleding, dat schuurt op de gevoelige huid.
fel licht.
harde geluiden (bijv. in een klas).
drukke omgeving, bijv. een grote mensenmassa.

Ze kunnen zich helemaal in zichzelf terugtrekken, en bouwen een figuurlijke muur om zich heen. Of ze gaan zich afreageren, door zeer druk gedrag te vertonen. Schreeuwen, schoppen, slaan, driftbuien, kunnen dan aan de orde komen.

Samenvattend
Regenboogkinderen worden geboren als bijzonder wijze kinderen die ons heel vaak een spiegel zullen voorhouden. Door hun zeer gevoelige aard moeten ze beschermd worden tegen teveel prikkels van buitenaf. Ze zullen heel veel liefde en respect geven, mits ze zelf ook zo behandeld worden.


Een Regenboogkind dat zich niet kan ontwikkelen zal qua energielevel terug kunnen vallen. Een Indigo- of Kristallijnkind kan zich ook ontwikkelen tot een Regenboogkind.
De term kinderen is niet leeftijdsgebonden, een volwassene kan dus ook een nieuwetijdskind zijn.


Meer links over nieuwetijdskinderen, karma en 'contracts'
http://www.paoweb.com/paomesg.htm
http://www.paoweb.com/starwhat.htm
http://www.spiritportal.org/angels.html
http://www.spiritportal.org/healingcrisis.html
http://www.spiritportal.org/karma.html

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville