Diep proceswerk

Toegevoegd door Saskia Beugel op 11-10-2009 om 22:36

Dit weekend met mijn opleiding School of Life heel heel diep groeps proceswerk gedaan met een healer/sjamaan uit Barcelona (Brennan/Padwerk/Core energetica. Ik ben enorm dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Zo zuiver, zo krachtig, zo liefdevol, zo diep diep energetisch, emotioneel en spiritueel werk. Sacred. Het hele weekend bij elke sessie herkende ik al pijn allemaal emoties die ik kon toelaten en kon verwerken.

En niet alleen dit weekend maar de afgelopen weken heb ik hier naar toe gewerkt. Mijn hart geopend, de bron gevoeld, bijzondere ontmoetingen gehad, diepe connecties gevoeld, mijn oudere nicht en neef gesproken als spiegels voor mijn eigen familie. Veel gevoeld de afgelopen weken.. en diepere inzichten mogen krijgen. Alles wat ik hoorde dit weekend in andere sessies kon ik gebruiken voor mijn eigen proces om alvast op te ruimen tot de kern, de kenr van mijn wond. Toen ik de betreffende healer/sjamaan zag moest ik al huilen, het was een gevoel van herkenning van blijdschap van diepe herkenning met de bron, liefde. Wat ik eerder heb gevoeld met Swami Dharmananda uit Rishikesh en Sister Jayanti van de Bhrama Kumaris. Een diepe herkenning, een diepe liefde verbonden met de bron.

Aan het eind van t weekend, als een van de laatste.. wat ik wist. Er was geen ruis meer we konden direct naar de kern, er waren geen woorden meer nodig. Niets meer. Hij keek mij aan en ik voelde mijn hart kloppen en angst maar ook diep vertrouwen. Toen pakte hij mijn handen en ik ging vrij snel in een diepe trance. Het werd donker, mijn ogen gingen knipperen, het werd heel donker, ik werd draaiering, wist niet meer waar ik was wat er gebeurde, er was geen tijd, geen ruimte, ik werd duizeliger en ging trillen en toen viel ik op de grond waar al kussens lagen.. Alsof ik opeens met een harde knal op de aarde stortte.

Wat deed ik hier? Moest ik hier wel zijn? Gidsen kwamen helpen, niet 1 ik voelde mijn gidsen, zijn gidsen, meerdere gidsen. Ik werd opnieuw geboren. Verwarring, verdriet, was ik wel welkom, mocht ik hier zijn?

Maar ik voelde nu op dit moment in t proces alle liefde, compassie, kracht. Dit werk ging zo diep t is een heel belangrijk stuk in mijn proces. De healer zei.. you choose a very difficult incarnation. But feel you are alive! Feel the life inside you!

I am eternally gratefull for this work.


« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville