Walk your Dream (Eigenwijze Harten netwerk)

Toegevoegd door Saskia Beugel op 28-11-2009 om 02:20

Ik leef voor de liefde, ik leef voor het licht..

Wat is Eigenwijze?

Spiritueel jongerennetwerk (12 tot 28 jaar). Eigenwijze is een plek waar je van alles kunt ontdekken over jezelf zoals je eigenwijsheid, je lichaam, je intuďtie, hoe je met je gedachten en emoties kunt omgaan, en de diepe geheimzinnige kracht van het hart. 'The place te be' om jeZelf te zijn en te ontdekken. Wat leeft er in jou, waar ga jij voor en wat zit er nog meer in je? Welke wereld wil jij? Welke kwaliteiten zie jij graag terug in deze wereld? Volg je de trend of zet je zelf iets in beweging?

Je kunt bij Eigenwijze workshops volgen, cursussen, stiltedagen en -retraites of langskomen bij de feesten, pow wows of mantra-avonden. Ook geven ze regelmatig yoga en meditaties (ook met dans).

Van veel jongeren horen we dat het tof is om dit met mensen van je eigen leeftijd te kunnen doen. Alle activiteiten zijn gericht om je te ondersteunen te leven vanuit jezelf in verbinding met je hart. Eigenwijze zet zich in voor een betere wereld, waar vrijheid, vrede en gelijkheid de belangrijkste plek innemen. "Be the change you want to see in the world"


http://www.eigenwijze.org

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville