Indigo kind Michael Jackson

Toegevoegd door Saskia Beugel op 14-02-2010 om 01:24

MJ zou een Indigokind, een Nieuwetijdskind, kunnen zijn geweest. Hij was in ieder geval, zoals de schrijver het uitdrukt "very Aquarian, focused on many of the large issues of our times, caring, and completely unique and unusual". Indigokinderen worden door de meesten niet begrepen. Zij leven vaak eenzaam en onbegrepen. Als zij niet weten dat zij Indigo zijn, verzamelen zij de verkeerde mensen om zich heen.

Bron spiritualiteit.nieuwslog.nl

So far as I know, he never took an Indigo assessment, or in any way implied that he was aware that he might carry Indigo energy. But from what he wrote, from his music, and from certain elements of his tormented life, it seems plausible to me that he very well may have been Indigo.


Michael had visie en een stem die probeerde ons te raken. En velen van ons zijn door hem geraakt. Hij zag duidelijk dingen die de gewone mens niet zag. Hij zag mogelijkheden en probeerde het aan ons door te geven. Soms lukte het hem. Hij was een moedig man en beliep paden die de 'man van de straat' niet durfde te betreden. Klik op de schuine tekst om de verdere tekst van Nancy te lezen.

 
Wat is een indigokind? Ook wel nieuwetijdskind of sterrenkind genoemd. Deze kinderen hebben een uitgesproken gevoeligheid. Ze voelen of weten wat anderen denken en laten dat ook merken. Ze hebben een groot meedogen voor alles wat leeft en hebben een open oog voor alle mensen die gekwetst zijn of lijden. Nieuwetijdskinderen moeten leren daarin hun eigen grenzen te bewaken, want vaak lopen ze in hun meedogen voor anderen zichzelf voorbij.

Indigokinderen hebben een groot gevoel voor wat écht is, en wat niet echt is; zoals ze ook een groot gevoel hebben voor wie van binnenuit een autoriteit is en wat te zeggen heeft, of wie die autoriteit alleen maar speelt. Die laatsten zullen het met nieuwetijdskinderen niet makkelijk hebben, want die accepteren geen onechte autoriteit. Daarnaast hebben nieuwetijdskinderen een sterke vrijheidsdrang, zijn zij dromerig en staan zij in een directe verbinding met de geestelijke wereld.


« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville