Nieuwe Tijdskind, indigo, sterrenkind

Toegevoegd door Saskia Beugel op 14-02-2010 om 02:10

Kristal ouderen bereidden de brug naar de kristaljongeren. Fysiek en in hart en geest supergevoelig zijn, hoogbewust, intelligent, sterk reagerend op het collectief bewustzijn en de veldveranderingen, diep van binnen ongelukkig zijn (geweest) omdat de Gouden samenleving met een liefdevolle aanvoelende omgeving, niet leek te bestaan.

Bron http://www.elohim-centre.org Joke ElZiam Nootebos, www.elohim-centre.org, T 0597 541539.


Dit zijn zo enkele van de kenmerken waar vanuit de kristalmensen leven. Ze hebben met moeite geleerd (of kunnen dat nog steeds niet helemaal goed) om zich staande te houden in de maatschappij. Ogenschijnlijk hebben ze zich aangepast door ook een wat dichtere persoonlijkheidsjas aan te trekken, net als alle anderen.

Maar van binnen, waar niemand het ziet en merkt, voelen ze zo ongelooflijk veel, doet alles zo'n pijn. Elke onbewuste onderlinge stemming die niet volkomen open en zuiver is brengt hun hele systeem in de war.

Tijdens de jeugd trekken doodsangsten door de ziel en het lichaam wanneer er onenigheid, dominantie of agressie om hen heen een rol speelt...
Een volkomen niet begrijpen hoe het er hier op aarde toegaat, hoe de huidige generatie aan denkmensen zijn, maakt, dat het innerlijk kind van de ziel zich heel alleen voelt, zich diep verstopt, nooit zo wil worden als alle anderen ...

Een niet aangevoeld en niet bevestigd kristalkind zal een deel in zichzelf hebben ontwikkeld dat mee kan doen in de maatschappij. Maar een innerlijk deel is nooit meer volwassen geworden en is niet weerbaar. Dat blijft zich onveilig voelen, het voelt geen zelfbekrachtiging, geen zelfvertrouwen of autonomie en groei niet mee met de krachtkant (als die krachtkant überhaupt is kunnen ontstaan).


Huidige evolutieveranderingen


De denkmens ontwikkelt zich nu massaal naar zielemens en wordt gevoeliger voor al het meer subtiele leven. Uiteindelijk ontstaat versmelting met de ziel en leeft en denkt de denkmens vanuit de ziel. De kristalmens krijgt signalen om wat te doen aan die onveilige lagen in zichzelf die nooit volwassen en weerbaar zijn geworden zodat helderweten, heldervoelen en hoogbewustzijn als kwaliteiten voor zichzelf en de maatschappij ingezet kunnen worden. Er mag liefde, heling en bewustzijn komen op de diep verborgen kwetsbare en onveilige lagen.


De oude en nieuwe generatie kristalkinderen


Bij de oude generatie kristalkinderen is er, mede door de pijn en afgescheiden, niet opgevangen delen in zichzelf, ook een ego-persoonlijkheid ontstaan. Net als de denkmens zal hij/zij zich van het onware ego en de eigen overtuigingen, moeten bevrijden op weg naar zelfrealisatie. Als dan ook het thema van de grote onveiligheid van de ziel en het innerlijk kind, getransformeerd kan worden, ontstaat er een zelfgerealiseerd mens, met een prachtig eenheidshart, helder gaven en een multidimensionaal bewustzijn.

 

Pillars of Light, nieuwe generatie kristalkinderen


Als er voldoende denkgeneratie-mensen veranderen in zielemensen, de oude kristalmensen geheeld en meer volkomen zijn geworden, dan komt de tijd van de volgende evolutiegolf van de bevrijdde kristalkinderen om te incarneren. De oude aardemens is dan veilig, bewust en gevoelig genoeg geworden om hen te kunnen ontvangen en begeleiden. De van ego-bevrijde kristalkinderen zullen een superdenken en bewustzijn meebrengen. Ze zullen denken en handelen vanuit eenheidsbewustzijn versmolten met hun cellulair bewustzijn. Lichaam en geest, eenheid en daden zullen één zijn. Er bestaat een telepathische onderlinge verbinding tussen hen.

Zij belichamen de 13 hogere dimensies, functioneren in de ongeziene zowel als de geziene wereld. Deze kristallijne multi-dimensionale verlichte Mensenkinderen zijn de Pillar of Lights die de ultieme menselijk voltooide vorm belichamen en opereren vanuit het verenigde veld van Liefde. Ook hen zal het intens pijn doen als we, om er zelf beter van te worden, de natuur of een ander (onbewust) te kort doen, als we oordelende gedachten en afgescheiden overtuigingen hebben. Ze kennen ze, voelen ze, maar ze zijn sterker door hun van ego bevrijdde licht.


In de huidige periode zijn er de Ouden en velen anderen die dezelfde Weg met veel moeite ontwikkelen in zichzelf. Zij zijn de bruggenbouwers in de tijd voor de nieuwe generaties van Gouden Aarde kinderen. Allen die nu hun eeuwig Licht door hun geconstrueerde persoonlijkheid heen in het cellulaire bewustzijn ontwikkelen, dragen dezelfde EENHEID!

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville