Tijd voor bewustzijnsverruiming

Toegevoegd door Saskia Beugel op 31-12-2010 om 01:17

Veel mensen hebben geen trek in al die geestelijke inspanningen en ze proberen zichzelf te verdoven om maar niet te voelen: alcohol, drugs, roken, tv, amusement, verre vakanties en veel geldverslindende materialistische hobby’s.

by Peter den Haring

 

Ondertussen voelen ze wel dat ze hun overheid steeds minder kunnen vertrouwen. Je krijgt bijvoorbeeld dit jaar geheid griep als je vorig jaar zo’n gehypte vaccinatie hebt gehaald. Boosheid over die onzekerheden zie je terug in de proteststemmen die naar Wilders zijn gegaan. Aan de ene kant van de medaille lijken dit inktzwarte tijden.

 

Tegelijkertijd wacht ons een spirituele vulkaanuitbarsting, de andere kant van de medaille is immers de bewustzijnsverruiming. Steeds meer mensen worden kritisch, steeds meer spirituele zoekers zijn bezig met totaal andere oplossingen voor de extreme belangenconflicten die onze wereld teisteren. Ik geloof ook in ondersteunende krachten uit buitenaardse bronnen. Het beste bewijs van het bestaan daarvan daarvoor is het stelselmatig NIET willen onderzoeken van de graancirkels door onze overheden. 80% van de wereldbevolking is echter niet bezig met enig zelfonderzoek. Die hebben nog nooit van de Maya’s gehoord, 2012 is voor hen gewoon een jaartal. But times are a-changing, zoals Bob Dylan ooit overtuigend zong

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville