Wichelroedes en Aardstralen

Toegevoegd door Saskia Beugel op 15-12-2010 om 23:53

Vandaag is Coos van der Lem langs geweest hij is een huizenschoonmaker. Hij stelde met zijn wichelroede vast dat er aardstraling zat rondom mijn bed, fornuis en bij mijn computer. Infrarood en Gamma straling

Die straling schijnt vanuit de aarde te komen en mensen die gevoelig zijn en een hoog bewustzijn uit te zoeken. Het ligt vaak niet aan de huizen maar aan de mensen zelf... de aardstraling is nasty en volgt.. Wat onaardig van moeder Aarde dacht ik. De filosofie is dat moeder aarde zichzelf voedt om sterker te worden en dat mensen die licht zijn en een hoge trilling hebben gebalanceerd worden en naar beneden getrokken worden.. omdat de aarde nog niet zo'n hoge trilling heeft. Hierdoor zijn ze moe en worden ze moe wakker. Ik vind mijn huis heerlijk maar ik word doodmoe wakker in dit huis en ook in het vorige huis..

Infraroodstraling schijnt moeheid en depressie te veroorzaken en gammastraling schijnt kanker en reuma te veroorzaken. Als ie geen ingenieur was geweest en niet met allemaal documentatie en onderzoeken was gekomen had ik gedacht wat is dit????

Mensen die gevoelig zijn of spiritueel bezig of nieuwetijdskinderen hebben last van aardstraling. Hij ging met zijn wichelroede door het huis en heeft nu kristallen bij de deur geplaatst.
Coos heeft 6 kristallen en een obsidiaan geplaatst. Hij werkt ook nog op familieblokkades en energetische schilden die omstaan zijn in de middeleeuwen om iedereen die spiritueel bezig is te blokkeren (dit gaat richting Da Vinci, Vaticaan en Conspiracy). Het is dieper werk dan het diepste thema waar sjamanen op graven en werken. Het werkt op de wortel waar t uit voortkomt.. en moeheid verdwijnt.

Mijn huis is weer schoon en t voelt beter inderdaad. Rustiger.. het duurt een paar maanden voordat alle effecten merkbaar zijn en de laatste issues zullen nog omhoog komen. I am prepared! Just right for the start of House of Rishis!

http://www.wichelroedelopen.nl/

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville