Weg met candida en blaasontsteking!

Toegevoegd door Lisette Hennen op 05-02-2011 om 17:48

Een bijzondere vrucht, de grapefruit. Niet alleen smaakt zij lekker, de zaden zijn op het gebied van alternatieve geneeskunde een belangrijk onderdeel voor de gezondheid van de mens. Want met grapefruit seed extract (GSE) kun je een hoop lichamelijke klachten maar ook lyme en candida verhelpen. Het wordt tijd om dit wondermiddel de aandacht te geven die het verdient.

Grapefruit seed extract (GSE) een echte candida opruimer!

Een bijzondere vrucht, de grapefruit. Niet alleen smaakt zij lekker, de zaden zijn op het gebied van alternatieve geneeskunde een belangrijk onderdeel voor de gezondheid van de mens. Want met grapefruit seed extract (GSE) kun je een hoop lichamelijke klachten maar ook lyme en candida verhelpen. Het wordt tijd om dit wondermiddel de aandacht te geven die het verdient.

Wat is grapefruit seed extract?

Grapefruit seed extract is een bittere, acidic (zuur) vloeistof die wordt verkregen uit de zaadjes, het witte membraam en de pulp van de grapefruit. Dit samen vormt een uiterst potente mix om ziektekiemen in het lichaam op te ruimen.

Het is effectief in lage concentraties en niet toxisch. In honderden laboratorium testen laat GSE zien dat het bacteriŽn, schimmels, virussen en parasieten kapot maakt of de groei ervan belemmert. In 1945 is GSE ontdekt door wetenschapper Jacob Harich. Zijn werk kreeg een boost in 1990 toen natuurartsen in de U.S onderzoek deden naar GSE en ontdekten dat het een bekwaam ontsmettingsmiddel was. Vandaaruit kreeg het middel steeds meer bekendheid.

De 6 voordelen van GSE.

1. †† Het heeft de kracht om verschillende typen bacterie, virussen, schimmels en andere schadelijke microben aan te pakken. Dit vermogen is erg belangrijk aangezien we nooit zeker zijn welke indringers ons lichaam probeert binnen te komen.

2. †† GSE is erg krachtig en effectief, ook als het verdund is. In een recente studie van Bio Research Laboratories of Redmond (Washington D.C) werd GSE vergeleken met Iodine, chlorine Bleach, tea tree olie en colloÔdaal zilver om te onderzoeken welk van deze krachtige middelen het sterkst was om microben op te ruimen. GSE kwam hieruit als beste getest op de volgende microben: Candida Albicans, Stapholococcus Aureus, Salmonella Typhi, Streptococcus Faecium en E.Coli. Het vermogen van GSE kwam als beste uit de test, zelfs bij het gebruik van een lagere dosis ten opzichte van colloÔdaal zilver als Chlorine. De onderzoekers stelde vast dat GSE tien tot honderd keer effectiever was dan chlorine en tien keer meer effectief dan colloÔdaal zilver bij het aanpakken van de bovengenoemde organismes.

3. †† GSE is niet giftig voor dieren en mensen. Toch toonden Studies in Japan en Duitsland aan dat GSE geen antimicrobe eigenschappen heeft maar deze leent van toegevoegde conserveringsmiddelen zoals triclosan, benzelthonium chloride en methylparaben. Dit is niet juist. GSE heeft een molecuul verbinding die lijkt op de bovenstaande chemicaliŽn (die trouwens schadelijk zijn voor de mens en niet gebruikt worden in GSE). Na dit vervelende nieuws zijn er opnieuw testen gedaan die uitwezen dat GSE inderdaad niet schadelijk is en dat ze te vroeg conclusies trokken door een gelijkenis in de molecuulverbinding.

4. †† GSE laat de goede bacteriŽn (Lactobacillus en bifidobacterium) heel in de darmen. In vergelijking tot de antibiotica die we kennen laat GSE de darmflora juist in balans. Door de slechte microben op te ruimen door gebruik van GSE kunnen juist de goede bacteriŽn groeien en hun belangrijke werk doen.

5. †† GSE is een natuurproduct. Het bestaat volledig uit natuurlijke en organische bestandsdelen. Alhoewel u goed dient uit te kijken bij de aankoop van GSE, sommige bedrijven die GSE aanbieden stoppen er wel slechte stoffen in zoals e nummers of petroleum,wat allergische reacties kan veroorzaken. Laat u goed informeren voordat u het product aanschaft.

6. †† GSE is verenigbaar met andere behandelingen en u kunt het mixen met vegetarische oliŽn, alcohol, water, shampoo, lotion en andere substanties om huid en haar te kunnen behandelen. Om het inwendig te gebruiken kan het gemixt worden met water, sappen of siroop. Tea tree olie, echinacea en aloŽ vera zijn middelen die goed samen kunnen werken met GSE. Tevens is het ook in de keuken goed bruikbaar als ontsmettingsmiddel.

Wat kunt u met GSE doen?

De resultaten vanuit de GSE studie aan de Southern Research institute wees uit dat de volgende pathogenen met GSE goed behandelbaar zijn:

Candida Albicans, Escherichia Coli, Herpes Simplex virus type 1, Influenza virus type A2, Klebsiella Pneumoniae, Pseudomonas Aeruginosa, Salmonella Choleraesuis, Staphylococcus Aureus, Streptococcus Eclairs, Streptococcus Pneumonie, Streptococcus Pyrogenes en Trichophyton Mentagrophytes.

Tevens zijn de volgende ziektebeelden en kleine infecties te behandelen met GSE:

- †††††† Tandvleesontsteking is vaak het resultaat van bacteriŽn die in de mond zitten door slecht onderhoud. Spoelen met GSE helpt om dit aan te pakken. Helpt ook bij zweren in de mond. Verdun GSE wel, want direct op het glazuur kan het beschadigingen veroorzaken.

- †††††† Verkouden of zere keel? Gorgel met water en een paar druppels GSE.

- †††††† Acne of huidproblemen.

- †††††† Aids en HIV. Veel HIV patiŽnten hebben baat bij het gebruik van GSE omdat het helpt meerdere infecties te stoppen.

- †††††† Patienten met de ziekte van Lyme, veroorzaakt door spirochette bacterie kunnen baat hebben bij gebruik van GSE. Sommige mensen zien verbetering in hun symptomen, alhoewel hier nog onderzoek naar gedaan dient te worden. Het haalt wel Candida weg die veroorzaakt wordt door het gebruik van de welbekende antibiotica.

- †††††† Diabetes

- †††††† Chronisch vermoeidheid syndroom (verzwakt immuunsysteem)

- †††††† Artritis, wetenschappers hebben sinds kort connecties ontdekt tussen artritis en twee bacteriŽn die in de omgeving van de spijsvertering leven. Proteus vulgaris en Klebsiella Pneumoniae. Klebsiella Pneumoniae kan zich in de ruggenmerg bevinden. Proteus Vulgaris veroorzaakt ontstekingen en kan leiden tot reumatische aandoeningen. GSE kan voor verbetering zorgen.

- †††††† Candida Albicans. Candida zorgt niet alleen zelf voor problemen maar ook voor vermoeidheid, diarree, depressie, angst, laag libido, trek in koolhydraten, huidproblemen, oor,blaas en vaginale infecties.

- †††††† Dysenterie

- †††††† Nierstenen (ter preventie)

- †††††† Zwemmerseczeem

- †††††† Voedselvergiftiging

Literatuur:

Allan Sachs D.C, The authoritative guide to Grapefruit Seed extract , Liferythm, 2005

Louise Tenney, Grapefruit Seed Extract , Woodland Publishing, 2007

¬ę terug

Blogger

Lisette Hennen

Namaste lieve bloglezer! Ik ben Lisette Hennen, en geef Beeldende therapie & Superfoodcoaching via ĎArt... meer ¬Ľ

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville