De wereldse Chaos & Kosmische invloeden

Toegevoegd door Saskia Beugel op 11-08-2011 om 00:26

Wat een chaos in de wereld, waar gaat dit heen? Onlangs ontving ik een mail met de volgende informatie van een astroloog.....We gaan een periode van onvoorwaardelijke liefde in. Het is een rustgevend en centrerend welzijn dat we diep van binnen allemaal wel willen uitdragen en ondergaan

We gaan een periode van onvoorwaardelijke liefde in. Het is een rustgevend en centrerend welzijn dat we diep van binnen allemaal wel willen uitdragen en ondergaan. In juni 2011 begon er een 30-dagen periode die de Aarde en de mensheid belangrijke verschuivingen en wijzigingen gaat bieden. Deze periode voltooit vele van de bewegingen die eigenlijk al maanden eerder begonnen. Het loslaten van 'oude energie' scenario's, situaties en relaties die niet langer resoneren met de Nieuwe Aarde zal in macro en micro, globaal en individueel plaatsvinden.
De groepsbewegingen in Noord-Afrika en de regeringen in het Midden-Oosten getuigen ervan. We ondervinden individueel dat relatie 'pauze' steeds meer zal plaatsvinden en dat we banden willen verbreken, sommige tijdelijk, sommige voor altijd, met degenen die, energieën dragen die niet verenigbaar zijn met die van onszelf. Scheiding, in liefde loslaten, is  de katalysator voor groei en verandering . Dit is door de Zonnewende van 21 juni 2011 versterkt .

De verduisteringen zijn een tijd om naar binnen te kijken, om te helen, los te laten en te herstructureren. Om actie te ondernemen voor   finetuning  met de focus op je zelf. Ieder moment waarop we hiermee bezig zijn is een geschenk dat versnelling zal mogelijk maken. Het brengt wat statisch is weer in beweging en vergemakkelijkt het vruchtbaar gebruik ervan maken door je unieke uitdagingen onder ogen te zien, en er je voordeel mee te doen en dat uit te stralen naar anderen. Maar doe het in liefde. Liefde is altijd de sleutel. Liefde betekent kracht, trouw aan wat waar is en onvoorwaardelijkheid. 

Elk Moment telt

De nieuwe beweging activeert bewustzijn en gevoeligheid en vermogen om in het licht te gaan staan in liefde voor jezelf en je omgeving. Het begint met acceptatie, onszelf aanvaarden en onder ogen zien , begrijpen hoe bijzonder we zijn en onze mogelijkheden in te zien. 

We gaan steeds  meer open en  zien duidelijker wat we kunnen doen en laten om ertoe te kunnen doen.

We bestaan ook in een hogere dimensie en wat dat betekent en verder nog kan gaan betekenen dringt steeds meer tot ons door

We hebben al te vaak aan onszelf getwijfeld en het gevoel gehad dat ons leven nergens toe leidde. Er waren altijd  twijfelaars, en pessimisten die geloofden dat bewustzijnssprongen alleen maar voor enkelen zijn weggelegd . Maar nu kunnen we er niet meer omheen. We worden allemaal door de nieuwe frequentie geraakt waarbij de opgedane ervaring in het verleden als leerschool dient. 
We zijn klaar voor een Kwantumsprong!

De Krachtige Verduisteringen van 2011

2011 biedt een zeldzame samenvoeging van 6 complex gecodeerde verduisteringen . 3 ervan vonden plaats tussen 1 juni en 1 juli exact 15 dagen na elkaar plaats. Het zijn twee gedeeltelijke zonsverduisteringen, daartussen een Volle Maan maansverduistering. 
Het energiepatroon ervan gaat over loslaten, helen en wederopbouw.

1 juni: Loslaten en reiniging, loslaten van oude energiepatronen. Patronen die ingebakken of zelfs verborgen kunnen zijn.

15 juni: Healing door aanvaarding, door Uitdagingen onder de ogen te zien en trouw zijn aan je ZELF.

1 juli: Kracht en Voltooiing van de 'Nieuwe Jij'. Niet alleen de attributen en gebeurtenissen die je wenst te creëren visualiseren, maar de noodzakelijke acties ondernemen, voorwaartse stappen om ze te manifesteren.

Het resultaat is dat er een beweging op gang komt die alles wat bestaat raakt. Het is energie die  als verlangen gevoeld kan worden, waardoor de  frequentie zich verfijnt en we ons verder zo ontwikkelen dat we tot zinvolle actie overgaan. 
Het zal de manier waarop ons lichaam zonlicht ontvangt veranderen. Het zal leiden tot de overgang van het menselijke lichaam van koolstof naar siliciumbasis. Het zal de voedingsbehoeften van het menselijke lichaam fysiek veranderen. Het zal de magnetosfeer van de aarde verdedigen door meteorieten en kometen af te buigen, en de effecten van gammastralen in de atmosfeer van de Aarde verminderen. Het gaat gepaard met natuurlijke zowel als wetenschappelijke inspanningen.

Vanuit een hoger perspectief is alles in perfecte orde, maar vanuit het perspectief van de mensheid binnen de dualiteit ziet het eruit als chaos en verval.Hoe meer we ons ervoor openen en laten insireren hoe meer we er ook aan hebben.

Dit geldt voor micro- en macro. Er is veel te doen en veel te herzien. We zijn zelf de scheppers van ons bestaan...


« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville