Human Design Consult: niets doen en achterover hangen!

Toegevoegd door Saskia Beugel op 23-09-2011 om 19:15

Nou daar kan ik t weer even meedoen voorlopig..... Net naar beregoed consult geweest van Nayla Nasra (Human Design, combinatie Chakrasystem, Astrology, I Tjing & Kabbalah).

Nayla werkt professioneel vanuit een sfeervolle plek in Den Haag en kijkt naar diepere lagen. Op basis van geboortedatum rolt er een soort geometrische tekening uit met vakjes die corresponderen met chakra's of energiecentra. Deze zijn verbonden met wel of niet ingevulde kleurtjes en lijnen en van daaruit 'leest' ze je design en energie. 

Ik ben een manifesting generator met de power of 'contamination' (30 I Tjing), heb de passie om te delen, ben een creatief role model, transformerend en sta voor spirituele waarheid. Ik ben ontvankelijk voor beelden, ideeen, creaties en heb een flexibele manier van denken en ben hier om te leven vanuit het hogere.

Ik heb een rijk gevoelsleven, zie de wereld vanuit mijn gevoel en dat is heel beeldend. Als ik ergens kom of iets meemaak neem ik altijd 'de kleur' mee. Ben nieuwsgierig, gepassioneerd en fantasierijk, ben enorm powerful en een stuwende kracht maar als ik vanuit wilskracht ga manifesteren gaat mijn lichaam niet mee. 

Daarnaast ben ik ook logisch, scherp en kritisch naar buiten en naar mezelf, zeer intuitief, nieuwsgierig, ontdekkend en heb een groot creatief vermogen. Ik inspireer daarmee anderen en ben ' besmettelijk' met mijn inspiratie en beeldend vermogen. Heb een enorme wil en design om nr 1 te zijn maar mijn uitdaging is dat ik niet mag initieren.... Oei hoe moet dat? 

Initieren is compenseren in mijn geval. Mensen benaderen mij en ik moet geduldig zijn en wachten tot mensen op mij afkomen en dan responderen en initieren. Ofwel mijn 'wichelroede' haar werk laten doen om te beslissen of ik mijn levensenergie daarin wil stoppen. Ik moet wachten om dingen helder te krijgen wat ik wil en dat gaat via mijn lichaam naar de aarde.. en dat gaat wat langzamer dan het hoofd want het hoofd gaat zweven. 

Heb veel talenten, ben zeer spiritueel maar als ik me verlies in de fantasie red ik het niet. Ik moet echt wachten tot het zakt in mijn lichaam, naar een diepere intelligentie. Ik heb een diep 'systeem' dus dat gaat langs allemaal lagen. Als ik te snel ga kunnen mensen mij arrogant vinden en bovendien ontkracht ik mezelf. Maar als ik niet snel ga ben ik niet nummer 1.. Sja. Hoe verbind ik dat?

Als ik niets doe dan pas kunnen mensen mij voelen..  dan zit ik in mijn center. Pas als ik durf te blijven in mijn 'tantrische kanaal'. Het veld zit bij mij en trekt anderen aan die op mijn energie mee willen. Ik kan het dicht of open zetten voor personen die mij benaderen en dan responderen. Als ik ga initieren en rennen dan gaan de deuren dicht.

Er is veel projectie op mij (en dan wil ik ook nog eens aardig gevonden worden). Ik ben te kritisch naar mezelf en moet leren 'wichelroederen' (of die meer inzetten) en nee of ja zeggen dan kan ik nog meer vanuit mijn dignity te leven..  Als ik controle op mijn materiele pad weggeef word ik powerless en ga ik uit mijn kracht. Daarnaast leert dit leven mij  dat bepaalde dingen/mensen niet gecorrigeerd kunnen/willen worden.. dus stoppen met vechten.. Ik heb de power en wil om te werken voor het hogere en laat me niet drijven door geld maar moet leren vanuit mijn radar het juiste (wie/wat) te selecteren en dan ben ik 'geboren voor succes'. 

Het lijkt allemaal tegenstrijdig en dat is het ook en ik kan het nog niet helemaal vatten en toch snap ik het! Ik heb veel vragen (hoe kan ik nummer 1 zijn zonder iets te doen?, hoe kan ik ondernemen zonder initieren, hoe kan ik in ' controle' blijven zonder in controle te zijn, op welk moment respondeer ik, hoe kan ik aantrekken zonder initieren en hoe leef ik vanuit mijn tantrisch kanaal en hoe bedien ik mijn wichelroede ;-). Ach uitdagingen en schijnbare tegenstellingen hebben meerder mensen op de weg naar eenheid en heelheid. Maar goed de conclusie is dus in grote lijnen vooral niets doen ;-) achterover hangen en dan gaat het vanzelf.... 
 
Human Design is een diepgaand, modern en interessant systeem voor zelf ontwikkeling en inzichtelijk krijgen van je ware talenten, valkuilen en missie. 

http://www.humandesigncoaching.nl/
Meer informatie over manifesting generator 

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville