Zoek bekrachtiging en bescherm jezelf tegen negatieve energie

Toegevoegd door Saskia Beugel op 25-02-2012 om 22:26

Op vrijdag 9 maart Rishis Full Moon Party in de Vondelkerk. Met Master Healer & Teacher Tuaca Kelly (ontwikkelaar van helingmethode 'The Alignment' ). Deze avond beginnen we met een bijzondere presentatie en 'transmissie' (soort meditatie m et helende 'downloads') van Tuaca Kelly: ' De Compassie & Wijsheid van Onderscheidingsvermogen'. Kaarten in de voorverkoop www.rishis.nl

Deze avond zal inspirerend en bekrachtigen werken en zal je tools bieden om je te beschermen tegen 'negatieve' of storende energieen. Het biedt je bruikbare en heldere inzichten met betrekking tot de keuzes die je maakt. Iedereen die het hele spectrum van bewustzijn wil begrijpen, iedereen die van groei en een daverend feest houdt, is van harte welkom! Coaches, trainers, therapeuten, consultants, healers, 'light warriors', psychologen, artsen en hulpverleners en mensen die kiezen voor leven in bewustzijn, zullen zich door de presentatie gevoed voelen.

Na de presentatie & meditatie om 20.30 Party met o.a DJ Esta Polyesta en Schaamteloos DJ's (Jan Boom en Analogeffect Jan Branko) en natuurlijk kan je terecht voor een massage of consult (Tarot, Human Design, Maya etc). Voordat de lezing begint een concert van Martine Stam & Avi Adir.

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville