Aura Soma Healing

Aura Soma Healing
Consultant: helen poolman
Prijs: € 75,00
  1,5 uur
Locatie: Kostverlorenkade, Amsterdam
Beschikbaar: in overleg
 
Direct booken
« terug

Aura Soma Light Therapy: Ontdek je missie, ontdek het leven waarvoor je geboren bent.

Helen Poolman verbindt de numerologische betekenis van je naam met het Aura-Soma kleuren systeem en de levensboom van de Kabbala. In het oosten gaat het er om je geboortenaam te worden. Je naam heeft een getalswaarde en samen met diens kleur bevat deze een spirituele boodschap.

Om te weten wie je werkelijk bent en waarover je leven in essentie gaat, zet ik je naam uiteen op de levensboom aan de hand van het Aura-Soma kleuren systeem.  De levensboom is een afbeelding van de schepping en geeft duidelijk de universele principes weer. Met het uitleggen van de kleuren van je naam op de levensboom, ontvang je een omvattend overzicht van jezelf. Alle spirituele wetten die je leven regeren zijn hierin vervat en kan je helpen je weg door het leven te vinden en je ziel te perfectioneren.

Het geeft je zicht op de verschillende levensgebieden en paden waarlangs jouw weg van bewustzijnsontwikkeling loopt; van  ego naar je ware Zelf terugkerend naar de Bron.

Hoe dit dynamische proces bij jou verloopt wordt duidelijk met dit levensmodel. Het geeft je psychologisch en spiritueel een leidraad om je innerlijke conflicten op te kunnen lossen, je talenten optimaal te gebruiken en je volle potentieel in te zetten voor het bereiken van je levensdoel. Bewustzijn van de betekenis van je naam geeft je een wegwijzer mee voor zelfreflectie en mindfullness. Hierdoor kan je beter gefocust  blijven op het wezenlijke en de universele principes gaan toepassen in je leven. Het geeft je unieke aanknopingspunten om een bewust, gelukkig, gezond en liefdevol leven te leiden. Een prachtig instrument voor het verkrijgen van meer levensvervulling en zelfverwezenlijking.

Helen Poolman heeft sinds 1984 eigen praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, biodynamische massage en healing en reading.  Helen heeft zich de afgelopen 10 jaar verdiept in Raw Food  en het geven van Raw Food workshops. Daarnaast heeft zij beroepsopleidingen en trainingen gevolgd voor Natuurgeneeskundig Adviseur en Kleurenpunctuur behandelingen volgens de methode van Peter Mandel. Helen Poolman is Aura-Soma practioner en heeft.  Aura-Soma kleurenlicht behandelingen gevolgd van Shanto Dorcey:  '' Aura-Soma heeft mij op het pad van de Kabbala gewezen en dit is nu de leerschool voor mijn ziel en verdere bewustzijnsontwikkeling geworden'.

Sinds enkele jaren doceert en traint Helen coaches, therapeuten, healers , readers  in het werken met het Aura-Soma Colour-Care-System. Daarnaast geeft ze Aura-Soma cursussen en de Engelenworkshop over de 72 engelen van de Kabbala met Aura-Soma. Het werken met kleur is met de jaren mijn belangrijkste instrument geworden voor persoonlijke –en spirituele ontwikkeling, heling en zelfregulatie. Mijn psychotherapeutische ervaring kleurt de kwaliteit van mijn Aura-Soma consulten.

Voor meer informatie info@rishis.nl of 06 30411883. Als je direct wil boeken dan kan dat via deze site je klikt op de oranje knop boeken, wordt gevraagd te betalen en . wij nemen dan direct contact met je op voor het maken van een afspraak wanneer het jou schikt.

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville