Barbara Brennan Therapeut & Healer

Barbara Brennan Therapeut & Healer
Consultant: Hermelijn van der Meijden
Prijs: € 70,00
  per uur
Locatie: Amsterdam
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Sinds 2005 heb ik me diepgaand verdiept in energie en persoonlijke transformatie. Ik deed de Barbara Brennan School of Healing Europe en een jaar Advanced Training aan dezelfde school, daarnaast de readingopleiding van Margriet van Bentem en een jaar bij de paqo’s - Peruaanse sjamanen (in Nederland). Tegelijkertijd bezocht ik tientallen leraren en healers van overal ter wereld. Jarenlang stond de zoektocht naar mezelf en wat ik hier nou eigenlijk precies kwam doen centraal. Tegenwoordig breng ik in mijn healing- en readingpraktijk mensen in contact met het potentieel van hun ziel. Daarbij geef ik trainingen over energie en hoe je daarvan praktisch gebruik maakt.

Maar zo ben ik mijn carrière niet begonnen. Na een studie Nederlands werkte ik als journalist en schreef een aantal boeken: 'Mijn vader lijkt op Barbapapa – Portretten van nieuwetijdskinderen en hun ouders' (ParaVisie Award 2011 Beste Boek) en de bestseller 'Liefdesles' (met Renée Vervoorn). Begin 2016 zal ik mijn autobiografische roman 'De Droomvrouw' publiceren. Daarin reis ik af naar de duistere spelonken van de psyche en het onbewuste, om uiteindelijk uit te komen bij authentieke kracht en manifestatie van dromen. Samen met mijn man Ralph en dochter Yasmine woon ik op IJburg.

In één of meerdere sessies breng ik je in contact met onbekende niveaus van je wezen. Ik ondersteun je bij het creëren van energetisch bewustzijn, ofwel een dieper begrip van wie je werkelijk bent. De meeste thema's heb ik zelf verregaand onderzocht. Angst, woede, verdriet, weerstand, afweer - ik ken ze van binnenuit. Contact maken met die pijn en schaduwaspecten is belangrijk. Maar uiteindelijk gaat het om de kracht die erin besloten ligt; wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen. 

In readings 'lees ik voor uit je eigen boek'. Ik vertaal de informatie van je hoger bewustzijn in concrete bewoordingen. Afhankelijk van de thema's waarmee je komt, krijg je inzicht in je proces, kwaliteiten, obstakels en de potentie van je ziel. De sessie wordt opgenomen, zodat je hem kunt terugluisteren.

Bij healings raak ik je aan en in de ruimte van ons gezamenlijk bewustzijn kan heling plaatsvinden. Je ontdekt niveaus van je persoonlijkheid en ziel die je eerder onbekend waren. Je gaat je potentie én blokkades helder waarnemen. Daardoor groeit het besef dat je je leven kunt transformeren, en verandert ten slotte zowel je binnenwereld (ervaring van geluk), als je buitenwereld (manifestatie van verlangens) in positieve zin .

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville